Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ξάνθη: Οικοδόμος καταπλακώθηκε από καλούπι μπετόν

Σοκ!

19 Ιουνίου 2020 20:22
Τραγωδία στην Ξάνθη: Οικοδόμος καταπλακώθηκε από καλούπι μπετόν

Νεκρός ανασύρθηκε εργάτης που καταπλακώθηκε από το καλούπι μπετόν στο οποίο εργαζόταν σε εργοτάξιο στο Δημάριο Ξάνθης. Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας από αρδευτικό κανάλι στην Καρδίτσα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο εργοτάξιο της κατασκευής του τμήματος του Κάθετου Άξονα (Βουλγαρία- Εχίνος- Ξάνθη) κοντά στο Δημάριο το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουνίου, με τον νεαρό εργάτη να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο και η Αστυνομία για να διερευνήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, σύμφωνα με το xanthinews.gr.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες ακόμη ένας εργάτης έχασε τη ζωή του στο ίδιο εργοτάξιο, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr. Στο σημερινό συμβάν, εκτός από τον νεκρό εργάτη τραυματίστηκαν ακόμα δύο άντρες.

Τραγωδία: Νεκρός 45χρονος ναυτικός

Έχασε τελικά τη ζωή του ο 45χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του "BLUE STAR CHIOS", που κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγραμματισμένου δρομολογίου του πλοίου (Πειραιάς – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Σύμη – Ρόδος – Κάρπαθος - Κάσος), έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Το πλοίο, μετά το συμβάν πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι του Σύρου. Ο 45χρονος Β' μάγειρας του πλοίου που παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραγωδία είχαμε και στην Κάλυμνο με έναν 29χρονο να χάνει την ζωή του, κατά την διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος.

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος στον Υμηττό, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Ένας 31χρονος αναβάτης δικύκλου έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες το βράδυ, στην εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας και στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί ένα φοβερό τροχαίο, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share