Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας

Συναγερμός στις Αρχές

18 Ιουνίου 2020 13:17
Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το πτώμα μία γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Επίσης, θρίλερ έχουμε και στην Αττική με το πτώμα επίσης ενός 53χρονου άνδρα να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν στις 11 περίπου το πρωί, στη Νέα Αλικαρνασσό, όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά και η Aστυνομία για μία γυναίκα, περίπου 50 με 55 χρόνων, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο δεν μπορούσαν να της παράσχουν καμία βοήθεια καθώς όπως διαπιστώθηκε, η άτυχη γυναίκα, ήταν σε κατάσταση ακαμψίας, γεγονός που σημαίνει πως είχε αφήσει την τελευταία της πνοή αρκετές ώρες πριν. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για να αποσαφηνίσουν τα αίτια του θανάτου της.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε απέναντι από το ΑΠΘ (Video)

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε απέναντι από το ΑΠΘ, στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τετάρτης. Ακόμη ένα σοκ μετά τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο στον Εύοσμο, ο οποίος ήταν πεζός, εγκαταλείποντάς τον μάλιστα.

Η σορός του άνδρα φέρεται να βρισκόταν για ώρες εκεί, όπως μετέδωσε το thestival.gr. Η σορός εντοπίστηκε κοντά στο πάρκο της οδού Μελενίκου. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του άνδρα.

Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Ένας 31χρονος αναβάτης δικύκλου έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες το βράδυ, στην εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας και στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί ένα φοβερό τροχαίο, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share