Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Αττική: Εντοπίστηκε πτώμα 53χρονου στη θάλασσα της Παλαιάς Φωκαίας

Σοκ

7 Μαΐου 2020 07:06
Θρίλερ στην Αττική: Εντοπίστηκε πτώμα 53χρονου στη θάλασσα της Παλαιάς Φωκαίας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στην Αττική με το πτώμα ενός 53χρονου άνδρα να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας. Επίσης, στις αρχές του μήνα είχε εντοπιστεί στην παραλία του Φλοίσβου μια γυναικεία σορός!

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Μυστήριο με το πτώμα στην Κάντζα: Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι του

Μυστήριο επικρατεί με το πτώμα που βρέθηκε στην Κάντζα το βράδυ της Δευτέρας (27/4), αφού φαίνεται πως δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης, επεκτείνοντας το θρίλερ για το συμβάν.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε από τον πατέρα του. Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που πραγματοποίησε η Σήμανση δεν φαίνεται να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, κάτι που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το μυστήριο γύρω από την υπόθεση.

Τα πρώτα στοιχεία, πάντως, δείχνουν ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του πριν το Πάσχα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας είχε τραύματα και πληγές στα άνω και κάτω άκρα και στο κεφάλι ενώ δίπλα του βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο.

Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικές Αρχές, είναι να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία θα ρίξει περισσότερο «φως», με το βασικό ερώτημα να είναι το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Θρίλερ στη Λάρισα με το πτώμα: Η γυναίκα ήταν νεκρή πάνω από έναν χρόνο

Θρίλερ επικρατεί με το πτώμα, που βρέθηκε χθες (27/4) στη Λάρισα και το κανάλι του Πλατύκαμπου, το οποίο φαίνεται πως ανήκει σε γυναίκα, που υπολογίζεται πως ήταν νεκρή για πάνω από έναν χρόνο.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή που ανέλαβε την έρευνα από τα ρούχα που βρέθηκαν στο σημείο πιθανότατα να πρόκειται για μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας. Σύμφωνα με την κ. Λεονταρή, η γυναίκα θα πρέπει να βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο νεκρή, γεγονός που μαρτυρά η προχωρημένη σήψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέχρι τώρα ευρήματα, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες συνεχίζονται σε ανθρώπους που έχουν χαθεί και αναζητούνται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share