Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμία: 42χρονος πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του

Έκοψε την καρωτίδα του

13 Ιουνίου 2020 20:15
Λαμία: 42χρονος πυροσβέστης αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση του πυροσβέστη, ο οποίος αποφάσισε να αυτοκτονήσει με αλυσοπρίονο, μπροστά σε έναν συνάδελφό του, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο δασάκι του Προφήτη Ηλία στη Λαμία, σήμερα το απόγευμα.

Ο 42χρονος πήρε αλυσοπρίονο και μπροστά τα μάτια του συναδέλφου του έκοψε την καρωτίδα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο πυροφυλάκιο που υπάρχει λίγο πριν το εκκλησάκι. Ακόμα μια αυτοκτονία που έχει συγκλονίσει μετά από αυτή της 33χρονης playmate.

Γύρω στις 17:15, ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει. Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του!

Σοκ στη Λαμία: «Ασφυκτικός θάνατος» βρέφους μόλις 2 μηνών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν είχε δηλωθεί και υπάρχει πρόβλημα με την ταφή του.

Το βρέφος ανήκε σε οικογένεια Ρομά από την Καμηλόβρυση Λαμίας, που βρισκόταν στην Αθήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι στη Λαμία εντοπίστηκε βρέφος θετικό στον κορωνοϊό, αν και η αιτία του θανάτου του δεν συνδέεται με την ασθένεια από όσο φαίνεται. Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει μια «εικόνα ασφυκτικού θανάτου», ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τους γονείς του.

Το άτυχο βρέφος φέρεται να έχει γεννηθεί στην Αθήνα, πριν από δυο μήνες περίπου. Δεν είχε δηλωθεί σε κανένα ληξιαρχείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά στην άδεια για την ταφή του. Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του.

Απέραντη θλίψη: Βρέφος πέθανε από κορωνοϊό

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ενός βρέφους από κορωνοϊό, με το Υπουργείο Υγείας της Ελβετίας να μεταφέρει αυτή την τραγική είδηση, που σκορπά απέραντη θλίψη σε όλη την Ευρώπη.

«Ο θάνατος δεν αφορά έναν μαθητή, ένα βρέφος πέθανε» στο καντόνι Άαργκαου (βόρεια), δήλωσε ο Στέφαν Κούστερ, εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού Γραφείου Δημόσιας Υγείας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

«Τα παιδιά αρρωσταίνουν όχι και τόσο συχνά σε σχέση με τους ενήλικες, είναι λιγότερο μολυσματικά», όπως «μπορεί να υπάρχουν και τέτοια περιστατικά», εξήγησε.

Ο αξιωματούχος ανέφερε πως το μωρό νοσηλεύτηκε πριν από τον θάνατό του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ζυρίχης, όμως δεν διευκρίνισε εάν υπέφερε από κάποιο άλλο υποκείμενο νόσημα.

Στην Ελβετία, η νόσος Covid-19 έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1.650 ανθρώπους από τότε που καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα την 24η Φεβρουαρίου στο καντόνι Τιτσίνο, στα σύνορα με την Ιταλία. Περισσότεροι από 30.800 άνθρωποι έχουν διαγνωστεί θετικοί.

Τις τελευταίες 24 ώρες, η χώρα καταμέτρησε 32 νέα κρούσματα και 2 θανάτους, μεταξύ αυτών του βρέφους, ενώ συναγερμός επικρατεί στην χώρα μας με νέα κρούσματα.

Όπως μεταδίδει το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων ATS, δύο αδελφάκια, αγόρι και κορίτσι, προσβλήθηκαν από τον νέο κορωνοϊό σε περιοχή δυτικά της Βασιλείας, στα σύνορα με τη Γαλλία, με συνέπεια περίπου 70 άνθρωποι (οικογένεια, συμμαθητές και εκπαιδευτικοί) να τεθούν σε καραντίνα έως την 5η Ιουνίου.

Οι αρχές δεν γνωρίζουν προς το παρόν πώς μολύνθηκαν τα δύο παιδιά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share