Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Χανιά: Συναγερμός για φωτιά σε σπίτι

Επέμβαση της πυροσβεστικής

11 Ιουνίου 2020 23:53
Θρίλερ στα Χανιά: Συναγερμός για φωτιά σε σπίτι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά έπιασε διαμέρισμα πρώτου ορόφου κοντά στο κέντρο της πόλης των Χανίων κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία, γύρω στις 11 το βράδυ. Παράλληλα, μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή της Θίσβης Βοιωτίας.

Για άγνωστη αιτία η οικία επί της οδού Θερίσσου στα Χανιά γέμισε καπνούς από φωτιά που προκλήθηκε εντός της, για άγνωστη αιτία. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, αφού δύο οχήματα έφτασαν στο σημείο και οι άντρες της πυροσβεστικής έσβησαν άμεσα τη φωτιά.

Ευτυχώς, εντός της οικίας δεν υπήρχε κάποιος από τους ιδιοκτήτες, ενώ η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες οικίες. Τα αίτια του συμβάντος αναζητά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Φωτιά στα Μέγαρα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (photo)

Σε εξέλιξη είναι φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ντουράκο στα Μέγαρα Αττικής, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. Επίσης, να σημειωθεί πως ισχυρή πυρκαγιά είχε ξεσπάσει πριν 2 μέρες και στη Μάνδρα.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αερασκάφος.

Συναγερμός στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου - Νταλίκα «τυλίχθηκε» στις φλόγες (Video)

Στις φλόγες τυλίχθηκε μία νταλίκα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της αερογέφυρας Γαστούνης. Ενώ, χθες πυρκαγιά ξέσπασε και σε μονοκατοικία στην Πατησίων.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς, η οποία επεκτάθηκε σε όλο το όχημα. Κατά το ίδιο μέσο, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Σοκ στην Ηλεία: Μεγάλη φωτιά έκαψε ολοσχερώς σούπερ μάρκετ

Σοκ προκλήθηκε στην Ηλεία, με μια μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Βάρδας να καίει ολοσχερώς ένα σούπερ μάρκετ, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε και στα σπίτια που βρίσκονται από πάνω.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί και όσοι ήταν μέσα πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Λίγα λεπτά μετά έσκασε και μετασχηματιστής της ΔΕΗ. Λίγες ώρες νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στο Μικρολίμανο με την φωτιά σε σκάφος.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σούπερ μάρκετ, ενώ επεκτάθηκε και στα πάνω σπίτια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στη Λέσβο

Πυρκαγιά ξέσπασε στη Νάξο

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share