Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι - Τα έσπασαν οι συγγενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Οδύνη και θρήνος

5 Ιουνίου 2020 12:45
Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι - Τα έσπασαν οι συγγενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον τρίτο όροφο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από τη ζωή ένα 5χρονο κοριτσάκι και οι συγγενείς του, Ρομά σύμφωνα με την ενημέρωση, άρχισαν να προκαλούν φθορές στο κτίριο. Έγινε και τεστ για το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να επιληφθούν του περιστατικού. Ενώ, στη Ρωσία συγκλονίζει ο βασανισμός ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε απομονωμένο, σκελετωμένο και πεινασμένο στο σπίτι της οικογένειας που το είχε υιοθετήσει και ζύγιζε μόλις 9 κιλά.

5 μηνών βρέφος «νίκησε» τον κορωνοϊό - Έπειτα από 54 ημέρες στο νοσοκομείο και 32 ημέρες σε κώμα

Βρέφος μόλις πέντε μηνών, έπειτα από 54 ημέρες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τις 32 βρισκόταν σε τεχνητό κώμα λόγω του κορωνοϊού, πηγαίνει στο σπίτι του νικητής. Ενώ, ανείπωτη θλίψη επικρατεί στη Νότια Αφρική με ένα βρέφος μόλις 2 ημερών να πεθαίνει από τον κορωνοϊό και έγινε έτσι ένα από τα μικρότερα ηλικιακά θύματα του φονικού ιού.

«Είχε κάποια δυσκολία στην αναπνοή και οι γιατροί πίστευαν ότι ήταν βακτηριακή λοίμωξη. Αλλά το φάρμακο δεν λειτούργησε και χειροτέρευσε. Τότε εγώ και η σύζυγός μου αποφασίσαμε να τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο και του έκαναν τεστ. Ήταν κορωνοϊός», δήλωσε ο Wagner Andrade.

Άγνωστο παραμένει πώς κόλλησε ο μικρός τον ιό. Σύμφωνα με τον πατέρα του μπορεί να εκτέθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε σπίτι συγγενή.

«Η γυναίκα μου παρατήρησε θόρυβο στην αναπνοή του. Καλέσαμε γιατρούς και μία από αυτούς μας είπε να ηχογραφήσουμε την ανάσα του. Όταν το άκουσε, μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο». Ο Andrade και η σύζυγός του, Viviane Monteiro, λένε ότι ήταν ένα «θαύμα» που ο Dom ανέκαμψε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share