Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Κοίταξε το ύψος, πήρε φόρα και...» - Σοκάρει με τη μαρτυρία του ο φίλος του 17χρονου

Τι είπε για το περιστατικό;

18 Μαΐου 2020 20:46
«Κοίταξε το ύψος, πήρε φόρα και...» - Σοκάρει με τη μαρτυρία του ο φίλος του 17χρονου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκάρει με τη μαρτυρία του ο φίλος του 17χρονου αγοριού, ο οποίος μίλησε στο Mega για το περιστατικό, όπου ο ανήλικος έπεσε από τον φάρο της Ναυπάκτου.

Στο σημείο βρέθηκε η κάμερα του Mega, εκεί που δεν έχει εμφανιστεί αστυνομία ή κάποιος υπεύθυνος.Είναι οι πολεμίστρες δίπλα στον πύργο. Ο Θοδωρής φίλος του Βασίλη, που ήταν παρών εκείνο το βράδυ αναφέρθηκε στο συμβάν.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο λιμάνι και μάθαμε ότι ο Βασίλης θα πηδήξει από τις πολεμίστρες. Κοίταξε το ύψος, πήρε φόρα και τελευταία στιγμή δίστασε.

Ισως ζαλίστηκε, έπεσε χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσε μέσα στη θάλασσα με το κεφάλι. Ήρθε η αστυνομία, το λιμενικό. Από τότε που ξεκίνησαν τα έργα στο λιμάνι, κάθε βράδυ κάποιος θα ανέβει να κάνει βουτιά.

Το λιμενικό καλό θα ήταν να πάρει κάποια μέτρα. Έχει δύο κατάγματα στη μέση του, εντός εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο».

Θρίλερ στην Ναύπακτο! Φοβερό τροχαίο με δύο αυτοκίνητα - Εγκλωβίστηκαν οι επιβάτες! (videos)

Θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ναύπακτο το βράδυ της Τετάρτης (19/2), καθώς σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ δύο αυτοκινήτων, με το ένα να ντελαπάρει και τους επιβάτες να εγκλωβίζονται. Θυμηθείτε το πρωινό τροχαίο στον Κηφισό, που έφερε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και την Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των αυτοκινήτων. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε δύο άτομα στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr και οι δύο είναι ελαφρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσκομέιο για προληπτικούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ένα από τα οχήματα επέβαιναν και παιδιά.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαίο Ναυπάκτου.

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στην Κρήτη! Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός μηχανής!

Με το... καλημέρα υπήρξε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Κουτσουρά Ιεράπετρας στην Κρήτη, λίγες μέρες μετά το δυνατό ατύχημα με δύο τραυματίες, με τον οδηγό της μηχανής να βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ένας άντρας που επέβαινε σε μηχανή, τραυματίστηκε τα ξημερώματα, όταν η μηχανή του βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη με αποτέλεσμα ο 19χρονος να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και εκεί οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

«Ο νεαρός έφθασε στο νοσοκομείο μας μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας , με κρανιοεγκεφαλικές, θωρακικές και κοιλιακές κακώσεις και ήταν αιμοδυναμικά ασταθής», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr, ο Διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ Καλλιονάκης.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαρχής σοβαρή, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς να λάβουν την απόφαση να μεταφερθεί άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών τραυμάτων του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ τα αίτια του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 19χρονου αλλοδαπού, παραμένουν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share