Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: 17χρονος έπεσε από τον Φάρο της Ναυπάκτου!

Θρίλερ!

18 Μαΐου 2020 15:04
Βίντεο σοκ: 17χρονος έπεσε από τον Φάρο της Ναυπάκτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από την Ναύπακτο με 17χρονο να κάνει βουτιά.... θανάτου από τον Φάρο και να τραυματίζεται σοβαρά!

Συγκεκριμένα, στοίχημα με τους φίλους του έβαλε ένας 17χρονος στη Ναύπακτο, ο οποίος ανέβηκε στον Φάρο στο λιμάνι της πόλης για να κάνει βουτιά, αλλά τελικά τραυματίστηκε άσχημα από την πτώση του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος διστάζει να πηδήξει, αφού όπως λένε οι στενοί του φίλοι, δεν το είχε ξανακάνει ποτέ.

Σήμερα το πρωί η μητέρα του νεαρού ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της επέζησε από αυτό το φρικτό περιστατικό και τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου και μόνο αυτό!!!! Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!! ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος..
Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης….

Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: «Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς?Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λούνα παρκ Ναυπάκτου: "Είδα το τρίχρονο παιδί μου να κρέμεται, χωρίς να..." - Ανατριχιάζουν τα λόγια της μητέρας!

«Είδα το παιδί μου να κρέμεται απ’ έξω. Από τη μέση και επάνω το κορμάκι του είχε βγει εκτός βαγονιού. Ο χειριστής σταμάτησε το παιχνίδι εγκαίρως», τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας του τρίχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ της Ναυπάκτου.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και έπειτα στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου, τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν το τρενάκι να είναι της ίδιας εταιρείας με το «παιχνίδι» του θανάτου στο λούνα παρκ του Βόλου, εκεί όπου πριν από δύο μήνες, έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την μητέρα του τρίχρονου, στο κοριτσάκι δεν είχαν βάλει ζώνη ασφαλείας, παρά μόνο ένα… σχοινί.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα, παρκ πάντως, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν όπως πρέπει και ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη από την πλευρά της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share