Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτοκίνητο χτυπάει μάνα και παιδί στο Ρέθυμνο- Το βίντεο είναι σοκαριστικό

Βίντεο ντοκουμέντο!

22 Φεβρουαρίου 2020 17:55
Αυτοκίνητο χτυπάει μάνα και παιδί στο Ρέθυμνο- Το βίντεο είναι σοκαριστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο χτύπησε μητέρα και παιδί σε δρόμο του Ρεθύμνου. Το τροχαίο που θα δείτε στο βίντεο σοκάρει.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή των Περιβολίων και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Παχλά την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Μάλιστα φρικτές είναι και οι εικόνες από το ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα στην Εθνική Οδό, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Η γυναίκα κρατώντας από το χέρι το παιδί προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο μπροστά από σταθμευμένο λεωφορείο. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το ατύχημα όταν το αυτοκίνητο προκειμένου να προσπεράσει το λεωφορείο εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα και χτυπάει τη γυναίκα που φαίνεται να περνάει βιαστικά χωρίς να ελέγξει. Μητέρα και παιδί τραυματίστηκαν.

Χάος στον Κηφισό: Μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω τροχαίου! Σε ποιους δρόμους είναι αυξημένη η κίνηση; (photo)

Κίνηση και μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στην κάθοδο του Κηφισού λόγω τροχαίου ατυχήματος, στο ύψος της Δυρραχίου, νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Λόγω του τροχαίου, έκλεισε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας! Στο σημείο έσπευσε περιπολικό, καθώς και γερανός προκειμένου να απομακρύνει το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο. Ενώ, απίστευτη καραμπόλα με 200 αυτοκίνητα και δύο νεκρούς σημειώθηκε χθες με τις εικόνες να είναι πραγματικά πρωτοφανείς και σοκαριστικές!

Κίνηση έχει δημιουργηθεί για περίπου 2 χιλιόμετρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της Νέας Χαλκηδόνας.

Κίνηση και στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Κίνηση είχε δημιουργηθεί το πρωί της Παρασκευής και στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου (λεωφόρος Αθηνών), στο ρεύμα προς Αθήνα, κοντά στο Παλατάκι Χαϊδαρίου, επίσης λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Λόγω του ατυχήματος, έκλεισε η μεσαία λωρίδα με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ανασχέσεις.

Κάμερα κατέγραψε τις σκηνές τρόμου σε τροχαίο σχολικού λεωφορείου! Μαθητές πετάχτηκαν στον αέρα!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα ενός σχολικού λεωφορείου όπου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ σοκ είχε προκαλέσει λίγο καιρό πριν η είδηση πως ξέχασαν ένα 3χρονο αγοράκι μέσα σε ένα σχολικό.

Το τροχαίο σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Οχάιο, οι σκηνές τρόμου όμως που καταγράφηκαν από την κάμερα τώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί παρ' όλο που οι 25 μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό φαίνεται να πετάγονται ως την οροφή του οχήματος.

Ωστόσο, αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι η αντίδραση του 74χρονου οδηγού του σχολικού που καθησύχασε τα παιδιά και τα βοήθησε να βγουν από τις εξόδους κινδύνου.

Στο νοσοκομείο με ελαφρύς τραυματισμούς μεταφέρθηκαν 8 μαθητές ενώ με σοβαρούς τραυματισμούς ο 42χρονος ο οδηγός του αυτοκινήτου που "συμμετείχε" στο τροχαίο.

Τροχαίο ατύχημα για γνωστό Έλληνα εκδότη!

Μετά από τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων ο εκδότης της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ» Δημήτρης Σκουλούδης!

Ο κ. Σκουλούδης, όπως ο ίδιος δήλωσε, κινείτο λίγο μετά τη 1 μ.μ. με το δίκυκλο σκούτερ επί του κεντρικού δρόμου της Ηρώων Πολυτεχνείου, της πόλεως των Χανίων, όταν στο ύψος του Υγειονομικού, ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα την πτώση του. Ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε χτες στην Κρήτη, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο, ρίχνοντας μέρος του!

«Το κράνος με έσωσε…» δήλωσε ο εκδότης, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος» από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Σκουλούδης έχει τραυματισθεί στα πόδια.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Χανίων εντόπισαν τον οδηγό του Ι.Χ αυτοκινήτου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share