Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο στα Χανιά!

Εξετράπη της πορείας!

9 Φεβρουαρίου 2020 15:26
Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο στα Χανιά!

Το τροχαίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στις 4.30 όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην παλαιά εθνική οδό Χανίων - Κολυμπαρίου, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού.

Συγκεκριμένα ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού με αποτέλεσμα να γκρεμίσει ένα μέρος του. Ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο, μετά από αυτό στην Πέλλα, όπου ταγικό θάνατο βρήκε ένας 19χρονος!

Παρά την τρελή πορεία και την πρόσκρουση στον τοίχο ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημα.

Ωστόσο έκπληκτοι έμειναν όσοι οι κάτοικοι αντίκρισαν την εικόνα!

Ημαθία: Κρεμάστηκε ιερέας και τον βρήκαν νεκρό τα παιδιά του!

Ο 70χρονος ιερέας βρέθηκε από τους δύο γιους του μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του απαγχονισμένος, λίγο πριν η οικογένεια αναχωρήσει για την εκδήλωση του χορού της τοπικής εκκλησίας, στην Ημαθία! Ο θάνατος του έχει συγκλονίσει την κοινότητα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληρικός προ λίγων μηνών είχε υποστεί ατύχημα και αφού χειρουργήθηκε βρισκόταν στο στάδιο της ανάρρωσης. Το σώμα του μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και έπειτα στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή. Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους του χωριού, πρότυπο καλού ιερέα και οικογενειάρχη και ασκούσε με αφοσίωση τα καθήκοντά του.

Ο ίδιος ήταν μάλιστα από τους πρωτεργάτες της αναστήλωσης του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αγίας Τριάδας.

Πάτρα: 19χρονος έσπασε το σαγόνι σε συμμαθητή του μέσα στο ΕΠΑΛ!

Με σοβαρά τραύματα στη γνάθο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 16χρονος στο ΕΠΑΛ της Πάτρας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από 19χρονο συμμαθητή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος είναι αθλητής του μποξ και βρίσκεται στη τάξη μαζί με τον 16χρονο καθώς έχει χάσει χρονιές. Οπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ ο λόγος της διαφωνίας φαίνεται να ήταν ο ρόλος του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού. Ο 19χρονος με μια γροθιά του έσπασε το σαγόνι του 16χρονου συμμαθητή του. Ακόμα ένα περιστατικό βίας που καταγράφεται μέσα σε σχολικό χώρο, μετά από την επίθεση πατέρα σε συμμαθητή της κόρης του!

«Ηταν σε ένα σχολικό διάλειμμα και είχαν έναν διάλογο για κάτι, είχαν μία διαφωνία κι όταν ήρθε και ένα άλλο παιδί στην παρέα και συμφώνησε με τον γιο μου, μάλλον ενοχλήθηκε το παιδί αυτό. Σηκώθηκε πάνω και του έδωσε γροθιά στην κάτω γνάθο», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας του 16χρονου που μπήκε στο χειρουργείο μετά το περιστατικό.
«Μάλλον θίχτηκε το άλλο παιδί, που συμφώνησε και ένας άλλος μαζί με τον γιο μου και σηκώθηκε πάνω και του λέει: εμένα να μου μιλάς καλύτερα και στα καλά καθούμενα του έδωσε μία γροθιά. Αυτή η γροθιά μας έβαλε στο χειρουργείο, βάλαμε τρεις λάμες στο παιδί. Αυτή τη στιγμή, το παιδί έχει δια γναθική ακινητοποίηση και πίνει και τρώει με ένα καλαμάκι», συνέχισε.

Μάλιστα ο πατέρας του 16χρονου έχει υποβάλλει μήνυση στο σχολείο, ενώ την ίδια ώρα έχουν κινηθεί και οι πειθαρχικές διαδικασίες από την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αχαΐα.

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό
Δείτε τι έγινε στο ΕΠΑΛ Πάτρας:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share