Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέλλα: Νεκρός ένας 19χρονος μετά από τροχαίο!

Τραυματίας ο συνοδηγός!

9 Φεβρουαρίου 2020 14:56
Πέλλα: Νεκρός ένας 19χρονος μετά από τροχαίο!

Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο το πρωί της Κυριακής, ένας 19χρονος οδηγός οχήματος, στην επαρχιακή οδό Παλιου Μυλότοπου – Καρυώτισσας, στην Πέλλα.

Συγκεκριμένα, όχημα που οδηγούσε 19χρονος Έλληνας και επέβαινε ως συνοδηγός 18χρονος Έλληνας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του από το τροχαίο, και να τραυματιστεί ο συνοδηγός του. Χθες, την ζώη του έχασε ακόμα ένας άντρα από σφοδρή σύγκρουση, από την οποία τραυματίες είναι το παιδί και η γυναίκα του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην πλατεία Σινάνη, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε 80χρονη γυναίκα. Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο είχε σημειωθεί στην Κοζάνη με αυτοκίνητο να παρασέρνει 11χρονο!

Το περιστατικό συνέβη πάνω στη διάβαση πεζών, όταν η ηλικιωμένη διέσχιζε τον δρόμο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που τη μετέφερε, σε καλή κατάσταση, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Τρεις Βαγιές στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή, με οδηγό έναν διανομέα ο οποίος φέρει πολλαπλά τραύματα. Ενώ, σε τραγωδία κατέληξε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στο Σκαραμαγκά, με τον οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον πολυτραυματία και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο καθώς και άνδρες της τροχαίας Ηρακλείου.

Βίντεο-σοκ: Η τρομακτική στιγμή που τουρίστες πετάγονται έξω από λεωφορείο!

Μια τρομακτική στιγμή βίωσε ένα γκρουπ Βρετανών τουριστών όταν «εκτοξεύθηκαν» από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, σε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Ταϊλάνδης. Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε και στην Κίνα καθώς άνοιξε τρύπα και κατάπιε λεωφορείο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υλικό από κάμερα κυκλοφορίας δείχνει το ασημί όχημα να ξεφεύγει της πορείας του αφού μια ρόδα σκάει, και να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, προσκρούοντας στην κεντρική μπάρα του δρόμου.

Αρκετοί τουρίστες πετάχτηκαν έξω από το βαν και κείτονταν στη μέση του αυτοκινητόδρομου, ενώ μοτοσυκλετιστές που ακολουθούσαν πατούσαν απότομα φρένο. Ευτυχώς οι οδηγοί των μηχανών είχαν αρκετή απόσταση από το σημείο και πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως. Και οι 8 τουρίστες που επέβαιναν στο λεωφορείο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι 3 από αυτούς με σοβαρά τραύματα, λίγες ώρες αφού είχαν προσγειωθεί στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκαν εκτός του minibus, με τον ένα να χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του.

Ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη τραύματα στο δεξί του πόδι και τη μύτη και επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ανέφερε ότι το πίσω αριστερά λάστιχο του οχήματος εξερράγη και έχασε τον έλεγχο του βαν, προσκρούοντας στην μπάρα της κεντρικής νησίδας.

Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι έλεγξε το υλικό από την κάμερα και το σημείο του ατυχήματος. «Τα στοιχεία που μας έδωσε ο οδηγός ταιριάζουν με το οπτικό υλικό, που δείχνει το λάστιχο να σκάει απότομα και να προκαλεί τη σύγκρουση. Δεν έτρεχε ούτε οδηγούσε επικίνδυνα, αλλά θα ελέγξουμε το όχημα για να δούμε αν υπάρχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά» είπε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share