Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Σχιστού! Ένας νεκρός και τραυματίες μια γυναίκα και ένα παιδί!

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου!

8 Φεβρουαρίου 2020 21:05
Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Σχιστού! Ένας νεκρός και τραυματίες μια γυναίκα και ένα παιδί!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στη λεωφόρο Σχιστού κοντά στο νεκροταφείο, και ένας άνδρας Ρομά βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ τραυματίστηκε η γυναίκα και το παιδί του.

Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το ΙΧ να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί.

Αμέσως από το αυτοκίνητο βγήκαν η γυναίκα και το παιδί του, ενώ ο άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Νεκρός από τροχαίο είναι και γνωστός ηθοποιός, καθώς βρήκε μοιραίο θάνατο σήμερα όταν τον πάτησαν δύο αυτοκίνητα!

Η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Θριάσιο ενώ το παιδί της στο νοσοκομείο Παίδων.

Σημειώνεται ότι για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του ΙΧ επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Εκεί που οδηγούσε στην εθνική οδό βλέπει ένα κοριτσάκι να πέφτει από το προπορευόμενο όχημα - Τότε, σοκαρισμένος διαπιστώνει πως…

Σοκαριστικό βίντεο από αυτοκίνητο δείχνει έναν εθελοντή πυροσβέστη να σώζει 4χρονο κορίτσι που έπεσε από το φορτηγάκι της εκκλησίας ενώ ήταν στην εθνική. Ο Ryan, εθελοντής πυροσβέστης, οδηγούσε στην εθνική όταν είδε την πίσω πόρτα από το φορτηγάκι να ανοίγει.

Τότε, παρατήρησε πως ένα 4χρονο κρεμόταν από το χερούλι ενώ το φορτηγάκι συνέχιζε να κινείται. Χωρίς να μπορεί να κρατηθεί άλλο, το κοριτσάκι έπεσε μέσα στον δρόμο. Ο Ryan Ciampoli σταμάτησε αμέσως το αμάξι του, πήδηξε έξω και έτρεξε να σώσει το κορίτσι.

Όταν εκείνο συνήλθε, άρχισε να φωνάζει για την μητέρα του. ‘Έσκυψα και άρχισα να της μιλάω. Εκείνη σήκωσε τα χέρια και είπε «Σήκωσέ με.»‘

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ενδείκνυται να μετακινηθεί ο τραυματίας γιατί αυτό μπορεί να κάνει τα τραύματα πολύ χειρότερα. Ο Ciampoli, ωστόσο, δεν είχε επιλογή αφού το κορίτσι ήταν αναίσθητο πάνω στην εθνική και ήταν πολύ επικίνδυνο να μείνει εκεί.

Καλυμμένη με αίμα, η 4χρονη είχε σπασμένο σαγόνι, δόντια και διάφορα άλλα τραύματα. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από το αυτοκίνητό του, ο πυροσβέστης φαίνεται να γονατίζει στον δρόμο και να παίρνει το κορίτσι στα χέρια του για να την απομακρύνει από τον δρόμο.

Μόλις συνήλθε άρχισε να φωνάζει, να κλωτσάει και να ψάχνει την μητέρα του. ‘Θα γίνεις καλά της είπα.’

Οι γονείς της 4χρονης είπαν πως χρειάστηκε επέμβαση στο σαγόνι της αλλά θα αναρρώσει πλήρως. Η αστυνομία πιστεύει πως το κορίτσι άνοιξε την πόρτα από το φορτηγάκι ενώ εκείνο προχωρούσε στην εθνική.

Σύμφωνα με αναφορές, άλλα παιδιά που ήταν πάνω στο φορτηγάκι ειδοποίησαν τον οδηγό για το συμβάν. Εκείνος σταμάτησε σε ένα πάρκινγκ που βρήκε λίγο πιο μετά.

Ο Ciampoli προσπάθησε ακόμα και να εντοπίσει το φορτηγάκι της εκκλησίας. Ωστόσο, το φορτηγό επέστρεψε στο σημείο του ατυχήματος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Βίντεο-σοκ: Η τρομακτική στιγμή που τουρίστες πετάγονται έξω από λεωφορείο!

Μια τρομακτική στιγμή βίωσε ένα γκρουπ Βρετανών τουριστών όταν «εκτοξεύθηκαν» από το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, σε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Ταϊλάνδης. Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε και στην Κίνα καθώς άνοιξε τρύπα και κατάπιε λεωφορείο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υλικό από κάμερα κυκλοφορίας δείχνει το ασημί όχημα να ξεφεύγει της πορείας του αφού μια ρόδα σκάει, και να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, προσκρούοντας στην κεντρική μπάρα του δρόμου.

Αρκετοί τουρίστες πετάχτηκαν έξω από το βαν και κείτονταν στη μέση του αυτοκινητόδρομου, ενώ μοτοσυκλετιστές που ακολουθούσαν πατούσαν απότομα φρένο. Ευτυχώς οι οδηγοί των μηχανών είχαν αρκετή απόσταση από το σημείο και πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως. Και οι 8 τουρίστες που επέβαιναν στο λεωφορείο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι 3 από αυτούς με σοβαρά τραύματα, λίγες ώρες αφού είχαν προσγειωθεί στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκαν εκτός του minibus, με τον ένα να χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του.

Ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη τραύματα στο δεξί του πόδι και τη μύτη και επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ανέφερε ότι το πίσω αριστερά λάστιχο του οχήματος εξερράγη και έχασε τον έλεγχο του βαν, προσκρούοντας στην μπάρα της κεντρικής νησίδας.

Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι έλεγξε το υλικό από την κάμερα και το σημείο του ατυχήματος. «Τα στοιχεία που μας έδωσε ο οδηγός ταιριάζουν με το οπτικό υλικό, που δείχνει το λάστιχο να σκάει απότομα και να προκαλεί τη σύγκρουση. Δεν έτρεχε ούτε οδηγούσε επικίνδυνα, αλλά θα ελέγξουμε το όχημα για να δούμε αν υπάρχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά» είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share