Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πόρτο Χέλι: Βρέθηκε νεκρός 75χρονος που αγνοούνταν!

Για πέντε μέρες ήταν εξαφανισμένος!

26 Δεκεμβρίου 2019 18:35
Πόρτο Χέλι: Βρέθηκε νεκρός 75χρονος που αγνοούνταν!

Ο 75χρονος, ο οποίος διέμενε εντός ιστιοφόρου που ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κοιλάδας, πιθανόν να βρισκόταν σε κίνδυνο, καθότι είχαν παρέλθει τέσσερις έως πέντε ημέρες από την τελευταία επικοινωνία του με οικείο του πρόσωπο. Βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός στο Πόρτο Χέλι σε παραλία..

Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσε στην περιοχή με ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισε το ιστιοφόρο, με τη μικρή βοηθητική λέμβο του παραπλεύρως αυτού. Μάλιστα νεκρός βρέθηκε και ένας άνδρας που αγνοούταν από το καλοκαίρι.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, τέθηκε σε εφαρμογή τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης διεξάγοντας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή, στην οποία συμμετείχαν, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και πέντε ιδιωτικά σκάφη, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, από ξηράς.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία με τοπωνύμιο “ΝΤΑΜΑΡΙΑ” όρμου Κοιλάδας και ανασύρθηκε στην ακτή όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, ενώ η σορός του αναγνωρίστηκε από οικεία του πρόσωπα και πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Κιλκίς: Πρόσφυγες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο φιλοξενείας!

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook μετέδωσε ότι δύο πρόσφυγες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία σε ξενοδοχείο των Μουριών του Κιλκίς, το οποίο και φιλοξενεί περισσότερους από 400 πρόσφυγες συνολικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φόρουμ, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, με καταγωγή από Ιράκ και Αφγανιστάν. Και οι δύο βρέθηκαν κρεμασμένοι, ο ένας σε διάδρομο του ξενοδοχείου και ο άλλος σε γέφυρα έξω από το ξενοδοχείο. Σοκάρει και η είδηση ότι ένας 26χρονος Αλβανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το καλοκαίρι, βρέθηκε κρεμασμένος στη Χίο!

Η ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων:

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».

Χίος: Βρέθηκε κρεμασμένος ένας 26χρονος! Τον έψαχναν από το καλοκαίρι!

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 26χρονου Αλβανού στη Χίο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Ιούλιο του 2019 στην περιοχή της Καλαμωτής. Πρόκειται μάλλον για μια αυτοκτονία που σοκάρει...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο κοντά στο νεκροταφείο της Καλαμωτής και ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Μάλιστα, άλλος ένας 30χρονος είχε κρεμαστεί σε δέντρο στη Φθιώτιδα, και έχασε έτσι την ζωή του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τη σορό του 26χρονου βρήκε το πρωί της Πέμπτης ένας κυνηγός.

Βόλος: 47χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια!

Απόπειρα αυτοκτονίας με άγνωστο αριθμό χαπιών, προσπάθησε να κάνει μια 47χρονη γυναίκα στη Νέα Ιωνία Βόλου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 47χρονη εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι από μέλος της οικογένειάς της και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος στην ζωή τους, όπως έκανε και ένας άνδρας στην Κρήτη με καραμπίνα.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share