Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χίος: Βρέθηκε κρεμασμένος ένας 26χρονος! Τον έψαχναν από το καλοκαίρι!

Τραγική κατάληξη!

26 Δεκεμβρίου 2019 17:10
Χίος: Βρέθηκε κρεμασμένος ένας 26χρονος! Τον έψαχναν από το καλοκαίρι!

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 26χρονου Αλβανού στη Χίο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Ιούλιο του 2019 στην περιοχή της Καλαμωτής. Πρόκειται μάλλον για μια αυτοκτονία που σοκάρει...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο κοντά στο νεκροταφείο της Καλαμωτής και ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Μάλιστα, άλλος ένας 30χρονος είχε κρεμαστεί σε δέντρο στη Φθιώτιδα, και έχασε έτσι την ζωή του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τη σορό του 26χρονου βρήκε το πρωί της Πέμπτης ένας κυνηγός.

Βόλος: 47χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια!

Απόπειρα αυτοκτονίας με άγνωστο αριθμό χαπιών, προσπάθησε να κάνει μια 47χρονη γυναίκα στη Νέα Ιωνία Βόλου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 47χρονη εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι από μέλος της οικογένειάς της και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος στην ζωή τους, όπως έκανε και ένας άνδρας στην Κρήτη με καραμπίνα.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική.

Βόλος: Έριχνε γροθιές και κλωτσιές στην αρραβωνιαστικιά του μέσα στον δρόμο!

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 38χρονος που έβρισε, απείλησε και χτύπησε την αρραβωνιαστικιά του μέσα στον δρόμο στον Βόλο!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην οδό Μεταμορφώσεως. Ο 38χρονος, αλβανικής καταγωγής, έβρισε, απείλησε και χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές την 37χρονη αρραβωνιαστικιά του στη μέση του δρόμου. Σοκ προκάλεσε το συμβάν, όπως είχε προκαλέσει και ένας πατέρας στους Αμπελόκηπους που ξυλοκόπησε μέσα στο σχολείο συμμαθητή της κόρης του!

Η γυναίκα, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετέβη στο Νοσοκομείο του Βόλου όπως και ο 38χρονος.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ενώ βρισκόταν στο Νοσοκομείο.

Ναύπλιο: Ασθενής γρονθοκόπησε τον γιατρό σε νοσοκομείο!

Το συμβάν στις 2.30 το μεσημέρι, όταν ένας 30χρονος μεταφέρθηκε από γνωστούς του στα εξωτερικά ιατρεία στο Ναύπλιο, αναίσθητος και χωρίς να επικοινωνεί. Πιθανώς ήταν υπό την επήρεια ισχυρής δόσης κοκαΐνης ή μείγματος ναρκωτικών. Μετά από λίγο ο γιατρός του θα έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού...

Δεν είναι λίγες οι φορές που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά πόσο μάλλον κάτω από την επήρεια ουσιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η βία στα γήπεδα, όπως έγινε και στον στον ανάμεσα στην Νίκη Αγκαθίας και τον Αγροτικό Αστέρα υπήρξε μεγάλη ένταση στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οπαδοί και των δυο ομάδων. Κάπως έτσι ξυλοκόπησε και ο ασθενής τον ανυποψίαστο γιατρό!

Στο εξωτερικό ιατρείο βρισκόταν ένας 23χρονος ιατρός, ο οποίος άρχισε να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά, και σύμφωνα με περιγραφές ο ασθενής ανέκτησε τις αισθήσεις του και άρχισε να χτυπά με γροθιές τον γιατρό του, ο οποίος ξαφνιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει!

Αμέσως η προϊσταμένη βγήκε από τα εξωτερικά ιατρεία για να ζητήσει βοήθεια και να καλέσει την αστυνομία. Ο πρώτος που έσπευσε ήταν ο 40χρονος σεκιουριτάς, που είχε βάρδια εκείνη τη στιγμή και βρισκόταν κοντά, στην είσοδο.

Σύμφωνα με περιγραφές, ούτε εκείνος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ασθενή και δέχθηκε τις γροθιές του.

Στο μεταξύ οι συγγενείς του μανιασμένου ασθενούς, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν πριν φθάσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του δράστη είναι γνωστό στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου και ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία για τα στοιχεία του.

Όπως προβλέπεται τόσο ο 23χρονος γιατρός, όσο και ο 40χρονος σεκιουριτάς που γρονθοκοπήθηκαν έκαναν αναφορά προς τον διοικητή του νοσοκομείου, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην αστυνομία και τον εισαγγελέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share