Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Διανομέας παρέδωσε την παραγγελία σε 29χρονη και ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της!

Απίστευτο!

9 Δεκεμβρίου 2019 21:49
Θεσσαλονίκη: Διανομέας παρέδωσε την παραγγελία σε 29χρονη και ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της!

Σκέτη φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι στη Θεσσαλονίκη ένας ντελιβεράς αφού παρέδωσε την παραγγελία του σε μία 29χρονη κοπέλα, κατέβασε το παντελόνι της και ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της!

Άλλο ένα περιστατικό ασέλγειας σε βάρος γυναίκας έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά το περιστατικό αυτό μας θυμίζει την υπόθεση του φοιτητή του ΑΠΘ που "εκτονώθηκε" στην πλάτη μίας κοπέλας στη βιβλιοθήκη!

Συγκεκριμένα, μια 28χρονη κοπέλα ηλικίας παρήγγειλε φαγητό από κατάστημα και λίγη ώρα αργότερα, ο διανομέας της χτύπησε το κουδούνι, προκειμένου να της παραδώσει την παραγγελία. Όπως αναφέρει τη Thestival, εκείνη του άνοιξε και καθώς έψαχνε να πληρώσει το αντίτιμο της παραγγελίας, αντίκρισε τον διανομέα, ηλικίας 50 ετών, να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.

Η κοπέλα έντρομη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Την Κυριακή, αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμαριάς κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σήμερα ο 50χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο!

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής όταν ένας άνδρας οπλισμένος και με καλυμμένο το πρόσωπό του εισέβαλε σε κεντρικό πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή της Άνω Πόλης. Ο δράστης πήρε από το ταμείο του καταστήματος άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών γίνεται στόχος μιας και παλαιότερα έχουμε αναφέρει ένα κατάστημα στη Λεωφόρο Συγγρού το οποίο έπεσε τέσσερις φορές θύμα ληστείας μέσα σε διάστημα 20 ημερών.

Πλέον οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της ένοπλης ληστείας, μελετώντας τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη του και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Συναγερμός στην Πάτρα: Λήστεψαν και τραυμάτισαν 40χρονη και στη συνέχεια...

Λίγες ώρες μετά τη ληστεία στους Αγίους Θεοδώρους όπου μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της μία ακόμη τραγική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά με μια ληστεία που έλαβε χώρα στην Πάτρα.

Η λεία των δραστών όπου άρπαξαν την τσάντα μιας 40χρονης και την τραυμάτισαν σοβαρά ήταν τρεις τραπεζικές κάρτες, 60 ευρώ, μια χρυσή αλυσίδα και ένα κινητό.

Στη συνέχεια οι δύο κακοποιοί προσπάθησαν να κάνουν ανάληψη χρημάτων από τοπικά ΑΤΜ με τις κάρτες του θύματος.

Χρήματα δεν κατάφεραν να βγάλουν, αλλά η προσπάθειά τους τούς πρόδωσε καθώς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι, μετά τη ληστεία που έγινε στις 16 Οκτωβρίου, έγινε χρήση των τριών καρτών σε ισάριθμα ΑΤΜ καταστημάτων σε προάστιο της Πάτρας. Από τις κάμερες βρήκαν τα πλάνα των δυο δραστών ηλικίας 42 και 40 χρόνων και ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες αρπαγές τσαντών. Το θύμα της συγκεκριμένης τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια πέφτοντας στο έδαφος, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύτηκε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share