Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρόμος για 16χρονη στη Θεσσαλονίκη: 34χρονος αυνανίστηκε μπροστά της!

Σοκ!

27 Νοεμβρίου 2019 18:42
Τρόμος για 16χρονη στη Θεσσαλονίκη: 34χρονος αυνανίστηκε μπροστά της!

Τρόμος για μια 16χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη με έναν 34χρονο να αυνανίζεται μπροστά της σε στάση λεωφορείου!

Ποινή 8 μηνών φυλάκισης πήρε 46χρονος που που αυνανιζόταν σε αθλητικό χώρο!

Συγκεκριμένα, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος υπήκοος Τουρκίας ο οποίος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη που περίμενε το λεωφορείο σε στάση του ΟΑΣΘ.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης του αναβλήθηκε λόγω έλλειψης διερμηνέα.

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ , στην οδό Γεωργικής Σχολής, χθες το βράδυ. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στην ανήλικη η οποία αντέδρασε και έβαλε τις φωνές.

Σοκ στη Λέρο: Σάτυρος αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικες!

Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει και κατέφυγε σε παρακείμενο κτήριο όπου ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο.

Σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Ο κατηγορούμενος είναι υπήκοος Τουρκίας, κουρδικής καταγωγής και δήλωσε ότι διαμένει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Τραγικό: 65χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε κοπέλες σε λεωφορείο!

Απίστευτο περιστατικό στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο τις γραμμής 57 με κατεύθυνση το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με έναν 65χρονο επιδειξία και δύο 20χρονες το μεσημέρι της Πέμπτης στην στάση Εργατικές Κατοικίες, στην οδό Λαγκαδά. Ο άνδρας άρχισε τον αυνανισμό και πριν οι κοπέλες προλάβουν να αντιδράσουν, ολοκλήρωσε την πράξη του στο χέρι της μιας κοπέλας!

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό βίντεο με την παράσυρση γυναίκας από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη!

Ο άνδρας άρχισε να αυνανίζεται και πριν οι κοπέλες προλάβουν να αντιδράσουν, ολοκλήρωσε την πράξη του στο χέρι της μιας κοπέλας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του οδηγού που κάλεσε την ιδιωτική ασφάλεια του ΟΑΣΘ και την Αστυνομία, στο σημείο έφτασε πρώτη η ιδιωτική ασφάλεια του ΟΑΣΘ η οποία και παρέδωσε στους αστυνομικούς των δράστη.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κοντινό Αστυνομικό Τμήμα.

Τραγικό! Έπιασαν ηλικιωμένο να αυνανίζεται μπροστά σε ανήλικα στην Χαλκίδα!

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία βίωσαν δύο 15χρονα κορίτσια το πρωί της Πέμπτης στη Χαλκίδα, όταν ένας ηλικιωμένος αυνανίστηκε μπροστά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 66χρονο κάτοικο της περιοχής που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα!

Δείτε επίσης: Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Γύρω στις 11:00 και ενώ βρισκόντουσαν σε δημόσιο χώρο και συζητούσαν μεταξύ τους, τις πλησίασε ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας.

Στη συνέχεια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους, ο ηλικιωμένος κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά τους!

Μετά το αρχικό σοκ, τα κορίτσια κάλεσαν σε βοήθεια και περιπολούντες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο φρόντισαν να συλλάβουν και να απομακρύνουν τον επιδειξία.

Πρόκειται για 66χρονο κάτοικο της περιοχής που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο ΑΤ Χαλκίδας οι γονείς των δύο κοριτσιών υπέβαλαν έγκληση για την ποινική δίωξη του 66χρονου επιδειξία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share