Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποινή 8 μηνών φυλάκισης πήρε 46χρονος που που αυνανιζόταν σε αθλητικό χώρο!

Είχε συλληφθεί την Τρίτη μετά από καταγγελία γυμναστή!

28 Ιουνίου 2019 09:06
Ποινή 8 μηνών φυλάκισης πήρε 46χρονος που που αυνανιζόταν σε αθλητικό χώρο!

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 46χρονο Ροδίτη, που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελίες ότι αυνανιζόταν στο αθλητικό κάντρο Κορακόνερου στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική οι γονείς είπαν στους αστυνομικούς ότι ο εν λόγω άνδρας πήγαινε στο γήπεδο από τις 3 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 4:30 κα αυνανιζόταν είτε μέσα στο αυτοκίνητό του είτε στις κερκίδες.

Την Τρίτη την αστυνομία ειδοποίησε γυμναστής που κατήγγειλε ότι ο 46χρονος αυνανίστηκε στις κερκίδες του σταδίου παρακολουθώντας τρεις ανήλικες αθλήτριες που εκείνη την στιγμή γυμναζόταν.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το ίδιο είχε συμβεί και στις 17 Ιουνίου με μια γυμνάστρια τότε να τον βλέπει αλλά να μην τον καταγγέλει.

Στην απολογία του ο 46χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι είχε πάει στο αθλητικό κέντρο με την σύζυγό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο και ότι φορούσε κοντό παντελονάκι.

Τραγικό: Αυνανιζόταν στο γυμναστήριο με κοπέλα που έκανε σκουότ! (video)

Ένας άνδρας έκανε γυμναστική στο γυμναστήριο Virgin Active στο Στέλενμπος της Νοτίου Αφρικής, όταν άρχισε να έχει μερικές… εξάψεις.

Κι αυτό διότι μπροστά του γυμναζόταν μια καλλίγραμμη κοπέλα, κάνοντας σκουότ (βαθιά καθίσματα). Στην θέα αυτή ο νεαρός έκρινε πως δεν θα ήταν κακό να ξεκινήσει να… αυνανίζεται μέσα στο γυμναστήριο, βάζοντας την ζακέτα του πάνω από το χέρι που έκανε την «δουλειά» και καταγράφοντας με το άλλο την κοπέλα!
Το περιστατικό κατέγραψε ένας άλλος πελάτης του γυμναστηρίου, ανεβάζοντας το στο twitter και προκαλώντας… πανικό. Το γυμναστήριο πάντως απαγόρευσε στον νεαρό το να ξαναπατήσει το πόδι του στον χώρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share