Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Χαλκίδα: Βρέθηκε πτώμα άνδρα κάτω από την Υψηλή Γέφυρα!

Συναγερμός στην περιοχή!

4 Σεπτεμβρίου 2019 14:11
Θρίλερ στην Χαλκίδα: Βρέθηκε πτώμα άνδρα κάτω από την Υψηλή Γέφυρα!

Θρίλερ στη Χαλκίδα με έναν άνδρα να εντοπίζει ένα πτώμα κάτω από την Υψηλή Γέφυρα! Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε στην Παλαιά Επίδαυρο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, διερχόμενος περαστικός που περπατούσε κάτω από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, εντόπισε ξαφνικά το πτώμα ενός άντρα και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σοκ: Βρέθηκε πτώμα άνδρα στον Πειραιά!

Εντοπίστηκε ένα πτώμα άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή Καρβουνόσκαλα του λιμένα Κερατσινίου. Πριν λίγες μέρες νεκρός άνδρα είχε εντοπιστεί στο κανάλι του Μόρνου!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός έχει ύψος περίπου 1.70cm και είναι περίπου 65 ετών, με λευκή κόμη και λευκά γένια, έφερε φόρμα εργασίας χρώματος μπλε με τιράντες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο«ΑΤΤΙΚΟΝ»

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σοκ:Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά!

Σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι πτώμα άνδρα στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγο νεκρός άντρας εντοπίστηκε στο ΤΕΙ Καβάλας!

Πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα 4ου ορόφου στην περιοχή της Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε να εμφανιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα τους συγγενείς και τους γείτονές του να ανησυχούν για εκείνον.

Η έντονη μυρωδιά αποκάλυψε τη σορό στο διαμέρισμα

Το κίνητρο για να ενημερωθεί με καθυστέρηση η αδελφή του θύματος, αλλά και η ΕΛ.ΑΣ ήταν η έντονη μυρωδιά στους χώρους της πολυκατοικίας που ερχόταν μέσα από το διαμέρισμα του 56χρονου. Η αδελφή του άνδρα, που μένει σε κοντινή απόσταση, κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο ωστόσο μόλις άνοιξε την πόρτα βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, έχει αποκλειστεί. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτια του ξαφνικού χαμού του.

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο κανάλι του Μόρνου!

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στο κανάλι του Μόρνου στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον άτυχο νεαρό Πακιστανό εργάτη που είχε πέσει στο κανάλι κοντά στο Μελισσοχώρι.

Ο νεκρός άνδρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο καθώς η απόσταση μέχρι την επιφάνεια του νερού φτάνει τα 3,5 μέτρα, ενώ αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και απομάκρυνσης πολλών φερτών υλικών που κατεβαίνουν στο κανάλι.

Επιπλέον το ρεύμα είναι πολύ ισχυρό στο σημείο και επικίνδυνο για τους πυροσβέστες που θα αναλάβουν την ανάσυρσή του.

Στο σημείο βρέθηκαν πρώτοι οι Πυροσβέστες από το ΠΚ Δερβενοχωρίων και της ΠΥ Οινοφύτων, ενώ από την 1η ΕΜΑΚ θα αναλάβουν δύο δύτες και πέντε άτομα από την 7η ΕΜΑΚ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share