Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Βόλος: Πίτμπουλ κατασπάραξε ταχυδρόμο!

Ακόμη ένα περιστατικό!

6 Δεκεμβρίου 2019 10:47
Συναγερμός στο Βόλος: Πίτμπουλ κατασπάραξε ταχυδρόμο!

Μετά την πρόσφατη επίθεση σε δύο αστυνομικούς από έναν σκύλο ράτσας πίτμπουλ, ένα νέο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας ταχυδρόμος από το Βόλο ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τοπικό νοσοκομείο ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από ένα πίτμπουλ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ταχυδρομικός διανομέας, προσπάθησε να αφήσει, την αλληλογραφία σε σπίτι στα Κήπια Ανακασιάς, όταν από την αυλή της οικίας, πετάχτηκε ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του, παραπέμπεται για απλή σωματική βλάβη.

Σέρρες: 9χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από σκυλιά! Οι εικόνες από το νοσοκομείο σοκάρουν!

Σοκάρει το Πανελληνίο η άγρια επίθεση από σκύλο που δέχτηκε ένας 9χρονος από τις Σέρρες! Οι εικόνες μέσα από το νοσοκομείο προκαλούν θλίψη αφού βλέπεις ένα μικρό παιδί να ταλαιπωρείται έτσι... Η μητέρα του εννιάχρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

Στο νοσοκομείο των Σερρών νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα ένα εννιάχρονο αγοράκι, το οποίο δέχτηκε επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας «κάνε κόρσο», έξω από την πόλη των Σερρών.

Οι φωτογραφίες του μικρού μέσα από το νοσοκομείο σοκάρουν και αποτυπώνουν την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τα τρία σκυλιά.

Συγκινεί ο σκύλος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε τυφλός!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον εννιάχρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο, στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο.

Σέρρες: Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά! Η ανατριχιαστική περιγραφή της! (Video)

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στις Σέρρες από την επίθεση που δέχθηκε ένας 9χρονος μαθητής από δύο μεγάλα σκυλιά, επιστρέφοντας από το σχολείο του.

Τροχαίο στις Σέρρες: Νεκρός ο οδηγός που καρφώθηκε σε νταλίκα!

Ο ανήλικος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Την ίδια ώρα συγκλονιστικά είναι τα όσα λέει η μητέρα του 9χρονου για την περιπέτεια του γιου της. Όπως δηλώνει η ίδια, άνοιξε το στόμα του σκύλου για να σώσει το παιδί της.

«Ροζ» σκάνδαλο στις Σέρρες: Δύο 40αρες νοικοκυρές «ξεζούμισαν» 17χρονο!

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λένε «μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου». Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», λέει η μητέρα του 9χρονου μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και άκουσε τις φωνές του γιου της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το παιδί φέρει τραύματα από δαγκωματιές στην γάμπα, στον μηρό, αλλά και στο κεφάλι. Σημειώνεται ότι οι γονείς του 9χρονου έκαναν μήνυση στον ιδιοκτήτη των σκύλων, ο οποίος και συνελήφθη.

Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο στην Πέλλα: Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας! (Video)

Nέο περιστατικό με επίθεση σκύλου σε παιδάκι εκτυλίχθηκε το Σάββατο σε χωριό της Πέλλας. Τραγωδία στα Γλυκα Νερά: Η μαρτυρία οικογενειακού φίλου για την φονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος! (Video)

Συγκεκριμένα, θύμα ήταν ένα δίχρονο κορίτσι που ενώ βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε σπίτι φιλικού του προσώπου, το απόγευμα του Σαββάτου, δέχθηκε επίθεση από Ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Όπως είπε η μητέρα του «το ροτβάιλερ πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και δάγκωσε το παιδί, το οποίο ήταν μαζί μας στο ισόγειο».

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

«Δόξα τω θεώ το παιδί είναι καλά, έχει κάποια ράμματα, αλλά είναι καλά», είπε μητέρα του μιλώντας στην ΑΝΤ1.

Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου κλήθηκε αυτεπάγγελτα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αλμωπίας.

Το περιστατικό έρχεται λίγο καιρό μετά την τραγωδία με το νεκρό βρέφος στα Γλυκά Νερά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share