Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Συγκινεί ο σκύλος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε τυφλός!

Που έγινε αυτή η απάνθρωπη πράξη;

12 Νοεμβρίου 2019 20:43
Συγκινεί ο σκύλος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε τυφλός!
Follow us on Google News

Μια συγκινητική είδηση έγινε γνωστή για έναν σκύλο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε τυφλός! Σοκάρουν οι εικόνες από την άγρια επίθεση σκύλου στην Λαμία!

Ο άτυχος σκύλος που δεν μπορεί να μείνει μόνος του πια μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην Λαμία αναζητά σπίτι που θα μπορεί να το ν φιλοξενήσει!

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Καμένων Βούρλων "Φίλοι Καρδιάς" κάνει δημόσια έκκληση:

Λαμία σκύλος τυφλός αγκαλιά

«Σπίτι ΑΜΕΣΑ να υιοθετηθεί ψάχνει ο άτυχος αδέσποτος σκυλάκος Κανέλλος, ο οποίος χτυπήθηκε πριν από λίγο καιρό, από αυτοκίνητο στο Μώλο Φθιώτιδας. Δυστυχώς το ζώο έχασε την όρασή του μετά από αυτό και έμεινε τυφλό-βλέπει λίγες σκιές. Η επιβίωσή του είναι σχεδόν αδύνατη στους επικίνδυνους δρόμους. Όποιος θέλει να του δώσει μια ευκαιρία, ας του ανοίξει το σπίτι του ώστε να ζήσει ασφαλής.

Η άτυχη αυτή ψυχούλα είναι 7-8 ετών και ζυγίζει περίπου 15 κιλά.

Όλη του την ζωή την πέρασε στους δρόμους του Μώλου , τώρα όμως η ζωή του δυσκόλεψε αρκετά καθώς πλέον δεν βλέπει ,δεν μπορεί να προστατευτεί από αυτοκίνητα και ανθρώπους που δεν τον συμπαθούν..... Όποιος πραγματικά θέλει να βοηθήσει τον Κανέλλο να στείλει μήνυμα στον σύλλογο μας!»

Άντρας έσωσε παραμελημένο σκύλο λίγο πριν πεθάνει - Όταν είδε τη μεταμόρφωση μετά από μέρες έμεινε άφωνος!

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο λίγο πριν πεθάνει - Όταν είδε τη μεταμόρφωση μετά από μέρες έμεινε άφωνος!

Όταν ο Ρίκο βρήκε αυτό το εγκαταλελειμμένο χάσκι, το άτυχο ζώο ήταν τόσο αδύναμο και άρρωστο από την παραμέληση που μόλις μετά βίας μπορούσε να σταθεί. Αυτός ο τύπος πλησιάζει απειλητικά το σκυλάκι: Λίγο μετά εκείνο σπαράζει από τον πόνο!

Το σκυλί περιπλανιόταν στους δρόμους του Ντενπασάρ στο Μπαλί με κενά σημεία πάνω στη βρώμικη γούνα του που αποκάλυπταν τις εκτεθειμένες πληγές του.

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο

Ήταν τόσο υποσιτισμένος που έμοιαζε σκελετωμένος και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, ενώ είχε μακρά, βρώμικα νύχια που δεν είχαν κοπεί για πολύ καιρό.

Ο κ. Ρίκο αποφάσισε να φροντίσει το αδύναμο κουτάβι, να το πλύνει και να κουρέψει τη γούνα του, να το ταΐσει και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο όσες φορές χρειαζόταν για να γίνει καλά.

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο

Δέκα μήνες αργότερα, το χάσκι εέχει μία πλούσια λαμπερή γούνα και φαίνεται δυνατό και υγιές σε σχέση με την προηγούμενή του κατάσταση, ενώ έχει αποκτήσει ένα υγιές βάρος και είναι σε θέση να περπατήσει με ευκολία.

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο

Ο σκύλος φαίνεται πλέον ευτυχισμένος και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον νέο του ιδιοκτήτη. Σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό... ο λόγος θα σας τρελάνει!

“Το θυμάστε; Το σκύλο που βρήκα πριν από 10 μήνες. Δείτε την εκπληκτική αλλαγή του,” έγραψε ο κ. Ρίκο σε μια ανάρτησή του στα social media.

έσωσε παραμελημένο σκύλο

Ο κ. Ρίκο έλαβε πολλές επαίνους από φιλόζωους απ’ όλο τον κόσμο για την πράξη του.

Πιστεύεται ότι ο σκύλος θα πέθανε αν δεν είχε βρεθεί έγκαιρα από τον καλόκαρδο άντρα που τον φρόντισε με αγάπη και του έσωσε τη ζωή.

Δύο σκυλάκια χάνονται μέσα στο ποτάμι! Τότε εμφανίζεται ένα τρίτο και κάνει το... απίστευτο!

Ένα πολύ γλυκό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδίκτυο και το Athensmagazine.gr σας το μεταφέρει για να σας γλυκάνει!

Συγκεκριμένα δύο σκυλιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκαν σε μια βάρκα που έχει χάσει τον έλεγχο και κινούνται μέσα στο ποτάμι, κινδυνεύοντας να πνιγούν!

Τότε ένα τρίτο σκυλί ήρωας, εμφανίζεται από το πουθενά και καταφέρνει το... απίστευτο!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό... ο λόγος θα σας τρελάνει! (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα σας... ξετρελάνει:

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share