Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος στο Καρπενήσι: Πατέρας ασελγούσε στην ΑμεΑ ανήλικη κόρη του!

Φρίκη!

4 Δεκεμβρίου 2019 17:09
Σάλος στο Καρπενήσι: Πατέρας ασελγούσε στην ΑμεΑ ανήλικη κόρη του!

Σάλος στο Καρπενήσι με έναν πατέρας να κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ΑμεΑ ανήλικη κόρη του, από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Παράλληλα σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της 11χρονης για την υπόθεση ασέλγειας που κατηγορείται ο δικηγόρος, με την ανήλικη να λέει χαρακτηριστικά, «Πήγαμε για πίτσα.Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε...» (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι σήμερα 20 ετών και έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του πατέρα της. Ο 57χρονος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας που έχει διατηρήσει σε ισχύ τους περιοριστικούς όρους του ανακριτή για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο ΑΤ δύο φορές το μήνα και απαγόρευση προσέγγισης της κόρης του.

Το κορίτσι διαμένει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου, το οποίο ασκεί Δικαστική Συμπαράσταση και παραβρέθηκε στη δίκη προς υποστήριξη των κατηγοριών της κατάχρησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, της αποπλάνησης ανηλίκου μη συμπλήρωσης δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών.

Η δίκη του 57χρονου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία εκδίκασης από τον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας κ. Ζήση.

Νίκος Γεωργιάδης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Γεωργιάδη!

Σοκ στην Κατερίνη: 84χρονος επιχείρησε να ασελγήσει σε 9χρονη!

Απαλλάχθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης για την υπόθεση ασέλγειας στην οποία φερόταν να έχει εμπλακεί και είχε καταδικαστεί σε πρωτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

Σοκ: Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο αγόρι! (Video)

«Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρείται ήσσονος σημασίας και να παραγράφονται, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων», ανέφερε στην αγόρευσή της η Εισαγγελεας της έδρας, δηλώνοντας υποχρεωμένη να δεχτεί την ένσταση παραγραφής που προβλήθηκε από την πλευρά Γεωργιάδη.

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Ασελγούσαν σε ανήλικο και μετά τον απειλούσαν με ροζ βίντεο!

Τελικά, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων οδηγήθηκε στην παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην βουλευτή, ο οποίος βρισκόταν καθισμένος στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σημειώνεται, ότι σε πρωτο βαθμό την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη είχε αποφασίσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, κρίνοντάς τον ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Φθιώτιδα: Λύνει τη σιωπή του ο δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη! (Video)

Ο γνωστός δικηγόρος που προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε ένα κορίτσι μόλις 11 ετών στη Λαμία, έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του. Ξεσπά η μητέρα της 11χρονής που φέρεται να κακοποιήθηκε από δικηγόρο: «Θέλουμε να...!»

«Είμαι αθώος, δεν άγγιξα ποτέ το παιδί», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσα από τη φυλακή.

«Είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη»

Δεν ξέρω ποιος βιαιοπράγησε σε αυτό το παιδί. Πότε αντιικειμενικά μπορούσε να γίνει; Πότε; Ψάχνω, σπάω το κεφάλι μου να δω πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Αν δείτε τις καταθέσεις η μάνα μιλάει για σκάφος. Το παιδί μιλάει για παραλία, δηλαδή ανόητα πράγματα. Είμαι αθώος δεν το συζητώ. ΄Είναι οικονομικά τα κίνητρα. Είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα, αξεπέραστα και βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία. Είχαν φθάσει στο απροχώρητο από τα χρέη που είχανε. Μας κατέστρεψαν ολοκληρωτικά. Ήταν όλα στημένα. Σύμφωνα με την κατάθεση της μάνας μεσολάβησε ένα διάστημα τριών μηνών που τα εκμυστηρεύθηκε η κόρη. Δεν πήγαν στην αστυνομία. Άλλος γονιός την άλλη μέρα το πρωί, την ίδια ημέρα θα πήγαινε. Μετά από προτροπή της ψυχολόγου - έτσι κατέθεσε - πήγαν στην αστυνομία. Ποιος γονιός θα καθότανε τόσο καιρό;

Στη συνομιλία που είχε η Τασούλα Παπανικολάου με τον προφυλακισμένο δικηγόρο υποστήριξε ότι την οικογένεια της μικρής την συναντούσε τέσσερις με πέντε φορές τον χρόνο. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» είπε «όταν πήρα την κλήση και είδα ότι κατηγορούμαι για την ασέλγεια σε ένα κορίτσι που γνωρίζω από νεογέννητο». Απορεί πώς είναι δυνατόν να τον έχουν καταγγείλει και να τον επισκέπτονται έναν μήνα μετά στο εξοχικό του μαζί με το παιδί.

«Ο πατέρας του κοριτσιού δούλεψε σε μένα ενώ είχαν καταγγείλει στην ασέλγεια»

Έρχονται στο σπίτι φιλιά αγκαλιές. Συζητήσαμε στο σπίτι, ήπιαν καφέ και μας χαιρέτισαν και έμεινε ο πατέρας του παιδιού. Καθάρισε τον κήπο, πληρώθηκε γύρω στα 25 -30 ευρώ. Είναι αστεία, είναι ανέκδοτα αυτά. Πας στο σπίτι αυτουνού που έκαψε το δικό σου το σπίτι; Πας να τον επισκεφθείς; Εθιμοτυπικά, φιλικά κτλ Αυτα είναι μόνο σε θέατρο παραλογισμού. Εξοργισμένη η σύζυγος του δικηγόρου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη: «Δεν θα αφήσω κανέναν σε χλωρό κλαρί! Θα βγάλω τα πάντα...» (Video)

Η προσφυγή του δικηγόρου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Ζητά να του επιβληθούν περιοριστικοί οροί και να βγει από τη φυλακή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share