Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο αγόρι! (Video)

Τι κατήγγειλε στους γονείς του ο ανήλικος;

13 Νοεμβρίου 2019 23:23
Σοκ: Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο αγόρι! (Video)

Σοκαριστική υπόθεση με έναν δάσκαλο μουσικής να κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονο αγόρι!

Σοκ στην Κέρκυρα: Τι δήλωσαν τα ανήλικα κορίτσια που ασελγούσε σε βάρος τους ο ιερέας;

Συγκεκριμένα, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 60χρονος καθηγητής μουσικής από τον πατέρα ενός μαθητή του. Το εννιάχρονο αγόρι κατηγόρησε τον καθηγητή για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης με την αστυνομία να ερευνά τις καταγγελίες.

Σάλος στην Κέρκυρα: Ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες!

Τα μαθήματα κράτησαν περίπου έναν μήνα και η αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού ανησύχησε τους γονείς του. Άρχισαν να το ρωτούν τι συνέβη και τότε τους αποκάλυψε ότι ο 60χρονος, όταν βρέθηκε μόνος μαζί του στο σπίτι του, στο οποίο γίνονταν τα μαθήματα, του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Τότε οι γονείς άρχισαν να εξετάζουν το παιδί για να δουν εάν υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ακολούθως ο πατέρας του εννιάχρονου σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι του καθηγητή. Όταν έφτασε εκεί άρπαξε την κιθάρα και την έσπασε στο σώμα και το κεφάλι του καθηγητή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα koinoniki.gr ο πατέρας του παιδιού κατάφερε αρκετά χτυπήματα στον καθηγητή. Αμέσως μετά ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανηλίκων και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο εννιάχρονος εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος κατάλαβε ότι είχαν βάση τα όσα έλεγε ο ανήλικος. Από την πλευρά του ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και όταν πήρε εξιτήριο υπέβαλλε μήνυση στον πατέρα του εννιάχρονου για βίαιη είσοδο στο σπίτι του και κλοπή.

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Ασελγούσαν σε ανήλικο και μετά τον απειλούσαν με ροζ βίντεο!

Ένας ανήλικος από την Θεσσαλονίκη ζει μια τραγωδία! Δυστυχώς ασέλγησαν στον ανήλικο και μετά τον απειλούσαν με ροζ βίντεο!

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς απογευματινές ώρες χθες (07-11-2019), ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε το πορνογραφικό υλικό. Μεξικό: Η συγκλονιστική ιστορία του ανήλικου που έσωσε τα 6 αδέρφια του από τη σφαγή των Μορμόνων!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ανήλικος, οι δύο δράστες, ηλικίας 24 και 28 ετών, αφού τον οδήγησαν, στις 2 Νοεμβρίου, σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, προκειμένου να του μεταφέρει την επιθυμία των δραστων να τους καταβάλει χρηματικό ποσό ως λύτρα, για την απελευθέρωσή του.

Εκεί, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ωστόσο το μαρτύριο του αγοριού δεν σταμάτησε εκεί.

Οι δύο δράστες στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κατόπτευε τον χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Οι δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share