Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Τον συνέλαβαν για αγορές άνω των 200.000 με ακάλυπτες επιταγές!

Τι συνέβη;

26 Νοεμβρίου 2019 10:47
Κέρκυρα: Τον συνέλαβαν για αγορές άνω των 200.000 με ακάλυπτες επιταγές!

Στη σύλληψη ενός 56χρονου προέβησαν οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας μιας και είχε κατηγορηθεί επανειλημμένα για εξαπάτηση.

Σοκ στο χώρο της μόδας: Συνελήφθη διάσημο μοντέλο για διακίνηση όπλων!

Ο κατηγορούμενος έκανε αγορές μεγάλης αξίας και πλήρωνε με ακάλυπτες επιταγές.

Μέχρι στιγμής, έχει αποδειχθεί ότι ο 56χρονος εμπλέκεται σε τρεις απάτες σε βάρος επιχειρηματιών του νησιού, στους οποίους έδωσε ακάλυπτες επιταγές συνολικού ύψους 316.000 ευρώ. Για το λόγο αυτό, αναζητήθηκε σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια η οποία διενεργεί την προανάκριση για υπόθεση.

Σε βάρος του κατά δήλωσή του μεγαλεμπόρου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε δίωξη για απάτη που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ σε βαθμό κακουργήματος και για παράβαση του νόμου περί επιταγών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ζητούν από όσους έχουν εξαπατηθεί με τον ίδιο τρόπο να το καταγγείλουν, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη με 2.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων!

Στη σύλληψη ενός 52χρονου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Ερέτρια: Πουλούσε λαθραία τσιγάρα σε μαγαζί!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης ο 52χρονος συνελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του γιου του, με το οποίο μετέφερε 2.500 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Νικόπολης, ιδιοκτησίας του συνεργού του, στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 584 συσκευασίες καπνού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δείτε καρέ-καρέ τη σύλληψη του Σέρχιο Κόκε!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη σύλληψη του Σέρχιο Κόκε!

Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για στημένα παιχνίδια! (photo)

Η ισπανική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με ακόμη 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του.

Σημειώνουν επίσης ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα και η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων από σπίτι στην πόλη Estepona.

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή! (photos-video)

Τονίζουν ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα. «Ο παλιός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί».

«Ροζ» σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια σύζυγο ποδοσφαιριστή: Συνευρέθηκε ερωτικά σε πάρκινγκ με αστυνομικό!

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έδωσε η ισπανική Αστυνομία στην δημοσιότητα από την επιχείρηση με κωδικό «Maskoke»:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share