Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Ζει έναν εφιάλτη!

4 Νοεμβρίου 2019 17:06
Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Η είδηση για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή που προκαλεί σοκ! Περνάει κρίσιμες στιγμές με την υγεία του. Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη...Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βρίσκεται με κομμένη την ανάσα μετά την είδηση για την κατάσταση γνωστού ποδοσφαιριστή.

Τεράστιο πλήγμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μιγκέλ Μεγιάδο για τον επόμενο μήνα.

Δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει -μέσω αρθροσκόπησης- το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατό του από την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι, οι Κρητικοί θα πρέπει να αγωνιστούν χωρίς την «κολώνα» της μεσαίας τους γραμμής για τον επόμενο έναν μήνα (όσο δηλαδή διαρκεί συνήθως το διάστημα αποθεραπείας σε τέτοιες περιπτώσεις).

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου περιλαμβάνουν τα παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ» με ΠΑΟΚ (9/11) και ΑΕΚ (30/11), καθώς και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (24/11).

«Ραντεβού θανάτου» στη Νίκαια: Άγρια επεισόδια οπαδών μεταξύ Ιωνικού-Προοδευτικής (Video)

«Ραντεβού θανάτου» στη Νίκαια είχαν δώσει οπαδοί του Ιωνικού και της Προοδευτικής, με άγρια επεισόδια να εξελίσσονται κατά τη διάρκεια αγώνα! Σκηνές χάους σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών! (Video)

Ο Παννεαπολικός υποδεχόταν για την 9η αγωνιστική την Προοδευτική στο γήπεδο «Π. Νικολαΐδης» που βρίσκεται στα λατομεία της Νίκαιας.

Και ξάφνου, ενώ παιζόταν το παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου, έκαναν την εμφάνισή τους από ένα ύψωμα στο... νταμάρι, οπαδοί του Ιωνικού φορτωμένοι με πολεμοφόδια.

Δεδομένου ότι οπαδοί της Προοδευτικής, δεν παρακολουθούσαν το παιχνίδι αλλά είχαν μείνει περιμετρικά εκτός του γηπέδου κάτω από το ύψωμα, εκτιμάται ότι πρόκειται για οπαδικό «ραντεβού θανάτου». Αυτό άλλωστε φάνηκε κι απ' τα πολεμοφόδια που κουβαλούσαν μαζί τους οι δυο... στρατοί.

Οι συμπλοκές μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άγριες, ενώ υπήρξαν και ρίψεις μολότοφ όπως φαίνεται σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα fosonline.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Χαμός: Οπαδοί έκαψαν το γήπεδο μετά από ήττα της ομάδας τους! (Video)

Απρόβλεπτη και καταστροφική ήταν η αντίδραση των οπαδών όταν η ομάδα τους γνώρισε την εντός έδρας ήττα. Ιράν: Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε για την απαγόρευση των γυναικών στο γήπεδο!

Εξαγριωμένοι, έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν ολοσχερώς το γήπεδο!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Ινδονησία, μετά την εντός έδρας ήττα της Persebaya με 3-2 από τη PSS Sleman. Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έβαλαν φωτιά στο γήπεδο, παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Δείτε τις εικόνες χάους που εκτυλίχθηκαν στην Ινδονησία:

Τραγωδία στο Μαρόκο: Κατέρρευσε γήπεδο από ορμητικά νερά! Επτά νεκροί! (Video)

Τραγικό θάνατο βρήκαν επτά φίλαθλοι, ανάμεσά τους κι ένας 17χρονος, σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μαρόκο όταν μια ξαφνική πλημμύρα σάρωσε το γήπεδο. Π@@τ@ν@ ζωή: Πέθανε η 9χρονη κόρη του Λουίς Ενρίκε!

Μετά από σφοδρή βροχόπτωση υπερχείλισε ένα ποτάμι κοντά στο χωριό Τιζέρτ της περιοχής Ταρουντάντ στο νότιο Μαρόκο με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να κατακλύσουν το στάδιο. Πανικόβλητοι θεατές έτρεξαν να σωθούν, ορισμένοι σκαρφάλωσαν στην οροφή ενός τοίχου, στο σημείο όπου βρίσκονταν τα αποδυτήρια, αλλά ο χείμαρρος ήταν τόσο δυνατός που γκρέμισε τα πάντα στο διάβα του.

Τα σωστικά συνεργεία διέσωσαν έναν τραυματία και αναζητούν έναν αγνοούμενο. «Έχουμε πάθει σοκ. Είμαι 64 ετών και τέτοια νεροποντή δεν έχω ξαναδεί», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η μετεωρολογική υπηρεσία του Μαρόκου είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ισχυρών καταιγίδων σε αρκετές επαρχίες, μετά από παρατεταμένη ξηρασία που επέτεινε τη σφοδρότητα των ξαφνικών πλημμυρών. Οι πλημμύρες είναι συχνές στο Μαρόκο. Στα τέλη Ιουλίου 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κατολίσθηση λάσπης σε δρόμο νότια του Μαρακές.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share