Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για στημένα παιχνίδια! (photo)

Σοκ!

14 Νοεμβρίου 2019 13:49
Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού για στημένα παιχνίδια! (photo)

Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Μάριους Μπάτσιου, ο οποίος την σεζόν 2005-06 έπαιξε στον Πανσερραϊκό συνελήφθη για στημένα παιχνίδια!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας!

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης Σπορτούλ Σναγκοφ - Τούρις Τούρνου (2-3) για την δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας, εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μάριους Μπάτσιου συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις και μέχρι αυτή την στιγμή ανακρίνεται, αναφορικά με την εμπλοκή του σε κύκλωμα στημένων αγώνων.

«Ροζ» σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια σύζυγο ποδοσφαιριστή: Συνευρέθηκε ερωτικά σε πάρκινγκ με αστυνομικό!

Ο 44χρονος, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της Τούρις πριν από τρεις αγωνιστικές είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά να ανακάμπτει και να κερδίζει τελικά το ματς με 2-3.

Συγκλονίζει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού: «Είναι ο δυσκολότερος αγώνας της ζωής μου!»

Όπως έγινε γνωστό από τα ρουμανικά Μ.Μ.Ε., οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό την δράση του Μπάτσιου, ο οποίος συνήθιζε να παίζει μεγάλα ποσά στο στοίχημα και θεωρούν ότι είναι μέλος ενός ευρύτερου κυκλώματος, το οποίο χειραγωγεί αγώνες ώστε να αποκομίζει κέρδη από το στοίχημα.

Φρικιαστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή! (photos-video)

Ο ποδοσφαιριστής της Εβερτον Αντρέ Γκόμες υπέστη έναν από τους πιο φρικιαστικούς τραυματισμούς που έχουν γίνει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Συγκλονίζει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού: «Είναι ο δυσκολότερος αγώνας της ζωής μου!»

Ο Πορτογάλος διεθνής χαφ, στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τότεναμ, σε μια ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου, δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από πίσω από τον Σον. Σοκ: Δολοφόνησαν με μαχαίρι διεθνή ποδοσφαιριστή! (photos)

Το πέσιμό του ήταν άτσαλο και παράλληλα συγκρούστηκε με τρομερή δύναμη με τον επερχόμενο Οριέ. Αρχικά άπαντες αντιμετώπισαν το περιστατικό σαν κάτι διαδικαστικό. Ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα «πάγωσε» το Γκούντισον Παρκ όταν πλέον έγινε αντιληπτό το μέγεθος του φρικιαστικού τραυματισμού που υπέστη ο Γκόμες.

Ο Σον και ο Οριέ, αλλά και οι συμπαίκτες του που έσπευσαν πάνω από τον Γκόμες, δεν μπορούσαν καν να αντικρίσουν τη ζημιά που είχε υποστεί ο παίκτης, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος ούρλιαζε από πόνο. Δυο-τρεις συμπαίκτες θέλοντας να τον ενθαρρύνουν του κρατούσαν το κεφάλι.

Το παιχνίδι διεκόπη για επτά λεπτά, στο μεσοδιάστημα ο Σον, ο οποίος αρχικά τιμωρήθηκε με κίτρινη, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Αλλά ελάχιστα τον ένοιαζε η αποβολή του καθώς έμοιαζε σοκαρισμένος και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Ο φρικιαστικός τραυματισμός (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τραγωδία: Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Μία συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στον ύπνο του, χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η υγεία του. Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photo-video)

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την έρευνα του θανάτου του και στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα γεγονότα από την μοιραία νύχτα του μικρού παιδιού. Σάλος με διεθνή ποδοσφαιριστή! Πήγε σε πάρτι με ιερόδουλες και ναρκωτικά! (Video)

Ο 16χρονος Τζέικ Πίκφορντ άφησε την τελευταία του πνοή στις 15 Αυγούστου του 2018

Είχε βρεθεί νεκρός από την αδερφή του στο κρεβάτι του, την στιγμή που η οικογένειά του θεωρούσε πως κοιμόταν, μια και το προηγούμενο βράδυ έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στο δωμάτιό του.

Η μητέρα του έφυγε από το σπίτι στις 4 τα ξημερώματα, ακούγοντας την τηλεόραση ανοικτή. Ο παθολόγος που τον εξέτασε υποστήριξε πως πέθανε από αρρυθμία.

Αγωνιζόταν στην Aberbargoed Buds, η οποία είχε γράψει στο Twitter: «Ο Τζέικ ήταν ένα σπουδαίο παιδί και ένας εξαιρετικός παίκτης και θα λείψει σε όλους μας. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη μικρέ»

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share