Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμία: Οικογενειακή τραγωδία - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο!

Θρήνος!

24 Νοεμβρίου 2019 09:38
Λαμία: Οικογενειακή τραγωδία - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο!

Τα ξημερώματα της Κυριακής μια τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε μετά από μία έξοδο σε γάμο σπίτι τους, δυστυχώς τα πλάνα τους άλλαξαν όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.

Ο πατέρας πέθανε ακαριαία ενώ η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια είναι τραυματισμένοι όπως επίσης και οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος.

Αναλυτικά, όπως, μεταδίδει το lamiareport.gr η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00' τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμη από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.

Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.


Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην επιστροφή τους είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο σημείο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο!

Τροχαίο δυστύχημα ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και μια μοτοσικλέτα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Θύμα, ο 35χρονος μοτοσικλετιστής όπου τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σύγκρουση.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Καβάλα: Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα!

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο όταν άντρας βρέθηκε νεκρός στην Καβάλα! Ο άντρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Ο 55χρονος αγρότης ανασύρθηκε νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας εθεάθη από συμπολίτες του για τελευταία φορά σε κατάστημα εστίασης του Δάτου από όπου και αναχώρησε μεταξύ 01:00 και 02:00. Τραγωδία στην Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός αγρότης! (photos)

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019 ένας 55χρονος αγρότης από το χωριό Δάτο του πρώην Δήμου Φιλίππων στην Καβάλα όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε παρακείμενο ρέμα.

Το όχημά του βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό μέσα στο ρέμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο γεφυράκι στη θέση «Πύργος», μεταξύ Δάτου-Μικροχωρίου.

Συναγερμός στη Ρόδο: Βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητο! Νεκρός ο οδηγός!

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ρόδου!

Τρίκαλα: Άντρας τυλίχτηκε στις φλόγες και έπεσε από μπαλκόνι για να σωθεί αλλά βρέθηκε νεκρός!

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι βρέθηκε στη θάλασσα. Η γυναίκα πρόλαβε και εγκατέλειψε το όχημα σε αντίθεση με τον οδηγό ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών ήταν γρήγορη. Στο σημείο βρέθηκε σε ελάχιστα λεπτά ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα καταφέρνοντας έτσι να βγάλει από το βυθό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα.

Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα - συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω από αυτό και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία διάσωσης, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά. Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.

Σοκ στη Μυτιλήνη: Νεκρός άνδρας! Έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι!

Σοκ στη Μυτιλήνη με νεκρό άνδρα, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητο στο λιμάνι.

Φρικτός θάνατος: Άνδρας γλίστρησε και έπεσε από καταρράκτη! (photos)

Παρά την άμεση κινητοποίηση των αρχών, με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής και της ΕΟΔ ο άτυχος οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν άγνωστα. Αυτήν την ώρα γίνεται η ανάσυρση του αυτοκινήτου.

Θρήνος στην Φθιώτιδα: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Θλίψη στην Φθιώτιδα αφού πέθανε ο Ιώαννης Καρέλης! "Έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ήταν ιδιοκτήτης σχολής οδηγών και αγαπητός σε όλους όσους τον γνώριζαν. Σοκ στην Φθιώτιδα! Αγνοείται 75χρονος ψαράς!

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (22/11/19) στις 3:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Δέσποινας, στη Λαμία.

Συγγενείς και φίλοι θα είναι όλοι εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο!

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κρεμάστηκε άνδρας από καρυδιά!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share