Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Εξελίξεις με την υγεία του 12χρονου που έπεσε από φωταγωγό! (Video)

Μεγάλη αγωνία!

18 Νοεμβρίου 2019 13:52
Ηλεία: Εξελίξεις με την υγεία του 12χρονου που έπεσε από φωταγωγό! (Video)

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στην Ηλεία με τις εξελίξεις στην υγεία του 12χρονου που έπεσε από φωταγωγό, να είναι ραγδαίες!

Διασωληνομένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, νοσηλεύεται ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών, το οποίο έπεσε στο κενό, από ύψος περίπου 10 μέτρων.

Δείτε το βίντεο:

5χρονο αγοράκι έπεσε από μεγάλο ύψος!

Με τη συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ ένα αγοράκι πέντε ετών το οποίο έπεσε από μεγάλο ύψος! Βόλος: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά, στην Κρήτη. Το μικρό παιδί έπεσε στο κενό από ύψος περίπου τριών μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν παρόντες οι γονείς του. Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο στο φωταγωγό! (photo-video)

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ και το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Στο σημείο έσπευσε και αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό. Κρήτη: Άνδρας έπεσε από πρώτο όροφο πολυκατοικίας

Όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μηνάς Βουλγαρίδης στο neakriti.gr, «το παιδί έφτασε λίγο πριν τις 20:30 στο νοσοκομείο και είχε τις αισθήσεις του. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί νοσηλεία».

Σοκ στην Κοζάνη: Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή «Ηπειρώτικα» της Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ένας άντρας έπεσε στο έδαφος από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Ενώ στην Κοζάνη νεκρός ανασύρθηκε ένας 55χρονος από την λίμνη Πολυφύτου!

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.

Σοκ στο Ηράκλειο: Δίχρονο παιδί έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας!

Στη Μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά μετά από ατυχήματα.

Το πρώτο είναι ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο άγνωστο πως, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Πέραμα Μυλοποτάμου το βράδυ της Κυριακής. Να σας θυμίσουμε το Σοκ στη Σαλαμίνα: Χτύπησαν με το αμάξι 14χρονο και τον εγκατέλειψαν!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί, εσπευσμένα τα μεσάνυχτα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσης σε αγοράκι από το Ηράκλειο, επίσης περίπου δύο ετών, το οποίο έπεσε από το καρεκλάκι του μέσα στο σπίτι. Και αυτό νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή.
Ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, το νοσοκομείο δέχεται, τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλά περιστατικά με παιδιά τα οποία τραυματίζονται σε διάφορα ατυχήματα.

Ανήλικος έπεσε από φωταγωγό!

Ένα ανήλικο παιδί έπεσε σήμερα από τον φωταγωγό σε υπόγειο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ηλία Ποταμάνιου, στα Ιλίσια. Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεαρή κοπέλα έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε ζωντανός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαπιστωθεί οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης του.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από πρώτο όροφο πολυκατοικίας

Μέσα σε λίγες ώρες μία ακόμα πτώση άνδρα σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ. Ευτυχώς σε αυτήν την περίπτωση δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ατσαλένιου.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους συγγενείς του να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος και παρέλαβε τον άτυχο άνδρα μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος φέρει θλαστικά τραύματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share