Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κοζάνη: Νεκρός ανασύρθηκε ένας 55χρονος από την λίμνη Πολυφύτου!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

5 Αυγούστου 2019 17:36
Σοκ στην Κοζάνη: Νεκρός ανασύρθηκε ένας 55χρονος από την λίμνη Πολυφύτου!

Στην Κοζάνη συνέβη μια τραγωδία όταν ένας 55χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την λίμνη Πολυφύτου!

Τον άνδρα ανέσυρε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από σημείο που βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος κατάγεται από την Νάουσα και βρισκόταν με άλλους δύο φίλους του για ψάρεμα στην περιοχή της λίμνης.

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 17χρονο!

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα όταν ένας 17χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα! Νεκρός ο ένας εκ των συνεπιβατών!

Σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων - Σιδαρίου (περιοχή Αγ. Ιωάννης) στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άλλος 17χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, εξετράπη της πορείας του και διερχόμενο όχημα, με έναν 69χρονο οδηγό, ημεδαπό, έπεσε πάνω του. Να σας θυμίσουμε: Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Από τη σύγκρουση το Ι.Χ., που οδηγούσε ο 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ανατράπηκε και είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος, ημεδαπός, συνεπιβάτης του. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share