Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Μαθήτρια σφήνωσε το κεφάλι της στα κάγκελα!

Σοκ!

18 Νοεμβρίου 2019 11:41
Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Μαθήτρια σφήνωσε το κεφάλι της στα κάγκελα!

Συναγερμός στο Ρέθυμνο με μια μαθήτρια να σφηνώνει το κεφάλι της στα κάγκελα!

Σοκ στην Θήβα: Μαθήτρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Σώο κι αβλαβές, μετά την περιπέτεια του, επέστρεψε στο σπίτι του, ένα μικρό παιδί στο Ρέθυμνο, το οποίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε στα κάγκελα σε σχολείο του Ρεθύμνου.

Φρίκη: Βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο πτώμα μαθήτριας!

O Προϊστάμενος του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων Κρήτης, Σταύρος Δασκαλάκης, όπως είπε σε τοπικό μέσο, πρόκειται για κοριτσάκι 9 ετών, το οποίο βρισκόταν σε δημοτικό σχολείο του Ρεθύμνου, στο κέντρο της πόλης.

Προφανώς βρισκόταν εκεί με άλλους φίλους του για να παίξει το απόγευμα, ωστόσο χθες σήμανε συναγερμός, καθώς το κεφαλάκι του κοριτσιού σφήνωσε στα κάγκελα.

Για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε, λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία που παρείχε βοήθεια στο μικρό παιδί, με ένα όχημα και δύο πυροσβέστες. Το περιστατικό δεν ήταν σοβαρό καθώς, οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκε απλά να χαλαρώσουν τα κάγκελα.

Η μικρή μαθήτρια λαχτάρησε όμως ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και έτσι, η μικρή αυτή περιπέτεια έλαβε τέλος.

Συναγερμός σε σχολείο της Κρήτης: Μαθήτρια κάπνιζε χασίς και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Συναγερμός σήμερα σε σχολείο της Κρήτης με μαθήτρια να κάνει χασίς και να καταλήγει στο νοσοκομείο! Θρήνος στον Αλμυρό: Πέθανε 17χρονη μαθήτρια!

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η ανήλικη έκανε ένα τσιγαριλίκι μαζί με συμμαθήτρια της με αποτέλεσμα να αρχίσει να ζαλίζεται. Καθηγητής που αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι δεν ήταν καλά ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει. Μάλιστα η μαθήτρια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σοκ! Νεκρή 16χρονη μαθήτρια!

Την υπόθεση χειρίζεται με προσοχή η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα.
Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν στο cretalive ότι διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τη «διαδρομή» του χασις, να βρουν δηλαδή ποιο είναι το άτομο που προμήθευσε τις μαθήτριες με το τσιγαριλίκι και τι ακριβώς παίζεται με τα κυκλώματα που προσεγγίζουν ανήλικους μαθητές.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν: "δεν θα αφήσουμε το θέμα να περάσει έτσι..."

Εφιάλτης για 14χρονη μαθήτρια! Την βιντεοσκόπησαν παράνομα και διακινούν ερωτική της σκηνή!

Περιπέτεια χωρίς τέλος ζει ένα 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα παράνομης βιντεοσκόπησης ερωτικής σκηνής και είδε αυτό το βίντεο να διακινείται στα τηλέφωνα συμμαθητών της. Υπόθεση Λίνα Κοεμτζή: Οι απειλές, οι εκβιασμοί, τα "άγρια" μηνύματα και η επίθεση στο κοιμητήριο! (Video)

Η καταγγελία των γονέων της στην αστυνομία για το περιστατικό της διακίνησης του βίντεο είχε ως αποτέλεσμα άλλη μια 14χρονη να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Και μάλιστα να παραπεμφθεί στον ανακριτή, καθώς, όπως φάνηκε, ποτέ δεν εξήγησε κάποιος σε αυτό το κορίτσι ότι το να δείχνεις σε συμμαθητές του τέτοιο υλικό είναι -εκτός από ανήθικο- και παράνομο. Το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα: Στοιχεία φωτιά στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή! (Video)

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το 14χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο γιατί είχε γίνει γνωστή η ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο, με αποτέλεσμα τα σχόλια και η ψυχολογική πίεση να είναι τέτοια ώστε να μην μπορεί να πάει καν στο σχολείο της.

Προχθές, όμως, και ενώ φοιτά πλέον σε άλλο σχολείο της περιοχής, είδε μια συμμαθήτριά της να έχει γύρω της μια παρέα μαθητών και να τους δείχνει το επίμαχο βίντεο. Απειλούν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Αν δεν κλείσεις το στόμα θα σου κόψουμε το λαρύγγι!»

Αμέσως η 14χρονη ειδοποίησε τους γονείς της και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί, κατόπιν εντολής της εισαγγελέως, σχημάτισαν δικογραφία κατά της μαθήτριας για διάδοση πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα, η εισαγγελέας παρέπεμψε τη μαθήτρια στον ανακριτή.

Αξιωματικοί που χειρίζονται συχνά τέτοιες υποθέσεις λένε συνεχώς πως πόσο βασικό είναι οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους ότι η λήψη παράνομων βίντεο αλλά και η διάθεσή τους είναι πράξεις που μπορεί να καταστρέψουν ζωές ενώ είναι και παράνομες πράξεις -με το αντίστοιχο κόστος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share