Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απειλούν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Αν δεν κλείσεις το στόμα θα σου κόψουμε το λαρύγγι!»

Σοκ!

9 Σεπτεμβρίου 2019 12:38
Απειλούν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Αν δεν κλείσεις το στόμα θα σου κόψουμε το λαρύγγι!»

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή σχολίασε τις νέες απειλές που δέχτηκε πάνω από το μνήμα της κόρης την περασμένη Κυριακή και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να ψάχνει αυτούς που έβλαψαν την κόρη της. Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων για την υπόθεση της Κοεμτζή!

«Οι άνδρες που με απείλησαν μπορεί να είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου. Πρώτα ήθελαν την κόρη μου νεκρή και τώρα παρακολουθούν εμένα. Με απείλησαν μπροστά στον τάφο της Λίνας», ανέφερε σε εφημερίδα.

«Την περασμένη Κυριακή πήγα στο νεκροταφείο πιο νωρίς από ό,τι συνήθως. Φτάνοντας εκεί, περίπου στις 8:30 το πρωί, είδα δύο άνδρες μέσα σε ένα μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες μπροστά στην είσοδο. Την ώρα που έμπαινα στο νεκροταφείο, με κοίταξε ο οδηγός και μου είπε: "Καλημέρα, μπορώ να σας πω;". "Βεβαίως", του απάντησα. Εκείνος έβγαλε ένα χαρτί το οποίο έγραφε "αν δεν κλείσεις το στόμα σου, θα σου κόψουμε το λαρύγγι". Αμέσως μετά, έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν στους γύρω δρόμους. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, αλλά πιστεύω ότι με παρακολουθούσαν», ανέφερε η κ. Τομπάζη και επισήμανε ότι οι νέες απειλές που δέχθηκε δεν θα την εμποδίσουν να συνεχίσει τον αγώνα της. Το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα: Στοιχεία φωτιά στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή! (Video)

«Πανικοβλήθηκα και τρόμαξα. Αυτό ήθελαν... Να με τρομάξουν. Τα κατάφεραν. Όμως το στόμα μου δεν θα το κλείσω. Δεν θα σταματήσω να ψάχνω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν εμένα και την οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι όλα συνέβησαν αστραπιαία, κατάφερε να «φωτογραφίσει» στη μνήμη της κάποια από τα χαρακτηριστικά του οδηγού του μαύρου τζιπ, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να οδηγήσουν την αστυνομία στον εντοπισμό του. Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Νέα κατάθεση της μητέρας της!

«Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα των δευτερολέπτων. Μόνο τον οδηγό μπόρεσα να δω. Φορούσε τζόκεϊ καπέλο και πάνω από αυτό είχε βάλει μαύρα γυαλιά ηλίου. Ήταν περίπου 40 ετών. Θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το περιποιημένο μούσι που είχε. Έδειχνε άνθρωπος που προσέχει την εμφάνισή του», συμπλήρωσε η κ. Τομπάζη, η οποία αμέσως μετά το συμβάν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να ενημερώσει τις Αρχές και να καταθέσει μήνυση.

«Δεν θεωρώ τυχαίο ότι με απείλησαν τώρα. Η υπόθεση της Λίνας βρίσκεται σε εξέλιξη και διάφορα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας και για αυτό θέλησαν να με τρομάξουν», σημείωσε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Νέα κατάθεση της μητέρας της!

Ανατροπή στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τον ένατο όροφο φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, της κ. Ξένης Δημητρίου.

Η μητέρα της φοιτήτριας μάλιστα κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια Γιαννιτσών παρουσία μάλιστα αστυνομικού από τη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τις συνομιλίες που είχαν μάνα και κόρη τις τελευταίες δυο ημέρες πριν το μοιραίο.

Να θυμίσουμε ότι η οικογένεια της φοιτήτριας υποστήριζε εξαρχής ότι το παιδί τους ήταν θύμα εκβιασμού από ροζ κύκλωμα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share