Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο πτώμα μαθήτριας!

Τι δήλωσε ο καθηγητής που την σκότωσε στην Ρωσία;

11 Νοεμβρίου 2019 18:02
Φρίκη: Βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο πτώμα μαθήτριας!

Συνεχίζεται η φρίκη στην Ρωσία αφού βρέθηκαν κομμάτια από το διαμελισμένο σώμα της μαθήτριας που σκότωσε ο καθηγητής!

Δύτες ανέσυραν από ποταμό στην περιοχή Κίροφσκι της Αγίας Πετρούπολης ένα δέμα με μέλη του τεμαχισμένου σώματος της 24χρονης φοιτήτριας Αναστάσια Γιεστσένκο.

Η κοπέλα υπήρξε θύμα δολοφονίας του επιφανούς Ρώσου ιστορικού Όλεγκ Σοκολόφ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας

Ο 63χρονος Όλεγκ Σοκόλοφ, καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και ειδικός στον Ναπολέοντα, ανασύρθηκε μεθυσμένος από τον ποταμό Μόικα έχοντας στο σακίδιό του δύο κομμένα χέρια και ένα πιστόλι κρότου. Στην αστυνομία ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την παλιά του φοιτήτρια Αναστάσια Γετσένσκο, 24 ετών, με την οποία μοιραζόταν την ζωή του.

Έγκλημα σοκ: Σκότωσε και διαμέλισε την αδερφή του!

Ο 45χρονος David Haggard κατηγορείται ότι σκότωσε και διαμέλισε την 27χρονη αδερφή του το 2016 της οποίας η σορός βρέθηκε σε μια βαλίτσα σε πόλη βόρεια του Σιάτλ.

Δικαστήριο της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, όρισε εγγύηση 2 εκατομμύρια δολάρια για τον 45χρονο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μητέρα σκότωσε τον 20 μηνών γιο της επειδή "λέρωσε την πάνα του"

Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο David Haggard σκότωσε την Jamie Haggard, την διαμέλισε και στη συνέχεια αποπειράθηκε να κάψει το πτώμα της.

Οι Αρχές υποπτεύονται ότι η δολοφονία μπορεί να έγινε μετά από τσακωμό των δύο για τη χρήση ναρκωτικών. Φίλοι της οικογένειας ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια καυγάδισαν στο σπίτι που μοιράζονταν στις 9 Ιουνίου 2016 και από τότε κανείς δεν είδε ξανά την Jamie.

Οδοκαθαριστές που μάζευαν τα σκουπίδια σε δρόμο το Μάιο του 2018, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα καθώς εντόπισαν τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν το διαμελισμένο πτώμα της 27χρονης.

Τραγικό: Γυναίκα βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε καταψύκτη!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της 58χρονης εκατομμυριούχου που βρέθηκε νεκρή και τσιμεντωμένη μέσα σε καταψύκτη στο σπίτι της στην Ταϊλάνδη την Κυριακή!

Δείτε επίσης: Κέρκυρα: Σκότωσαν τη Λία Τρικαλιώτη! Ήταν δολοφονία τελικά η "αυτοκτονία" της καθηγήτριας!

Η εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης, Γουάνι Τζιρατζανοένινγκ, τελευταία φορά εθεάθη στις 18 Οκτωβρίου όταν επισκέφτηκε ναό στην πόλη Τσιάνγκ Μάι.

Ο αδελφός της ανησύχησε καθώς για μέρες δεν μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της και έτσι πήρε την απόφαση να πάει στο σπίτι της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η σορός της άτυχης 58χρονης βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού της και όντας καλυμμένη με τσιμέντο.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν έναν φίλο της, τα ίχνη του οποίου επίσης έχουν χαθεί.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι έχουν γίνει αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και ότι το αυτοκίνητό της καθώς και οι τραπεζικές της κάρτες έχουν κάνει φτερά.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον φίλο της, ονόματι Όμ, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να ρίξει φως στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

“Επικοινωνήσαμε με την τράπεζα στην οποία είχε λογαριασμούς η θανούσα και ενημερωθήκαμε ότι οι αναλήψεις έγιναν από κάποιο άτομο μετά τον θάνατό της”, ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share