Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 20 μηνών γιο της επειδή "λέρωσε την πάνα του"

Απίστευτο!

29 Οκτωβρίου 2019 22:40
ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον 20 μηνών γιο της επειδή

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, βαρύνεται μια 23χρονη μητέρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να σκότωσε τον μικρό της γιο, επειδή "λέρωσε την πάνα του".

Η ίδια συνελήφθη το Σάββατο, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη για τη δολοφονία του, ηλικίας 20 μηνών γιου της, τον οποίο είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο μια ημέρα νωρίτερα, αναφέροντας πως "είχε πέσει από ένα τραμπολίνο".

Με την ευκαιρία διαβάστε: ΗΠΑ: Στη θάλασσα ερρίφθη η σορός του αρχηγού του ISIS!

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου που εξέτασε τον άτυχο μικρό, διαπίστωσε πως τα τραύματά του δεν είχαν κάποια σύνδεση με την ιστορία της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως η κοιλιακή χώρα του ήταν γεμάτη αίμα και οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει με υγρό, κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Επιπλέον, είχε σπασμένο σαγόνι και μελανιές στο πρόσωπό του, καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο μικρός προδόθηκε από τα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η 23χρονη μητέρα παραδέχτηκε αργότερα πως χτύπησε αρκετές φορές με θυμό το παιδί, λόγω της λερωμένης του πάνας, ενώ έπειτα από ένα χτύπημα, ο μικρός έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε το κεφάλι του. Στη συνέχεια, η μητέρα του τον έβαλε για ύπνο σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Μερικές ώρες αργότερα, η κατηγορούμενη έφυγε για τη δουλειά της και άφησε τον μικρό, μαζί με τον 4χρονο αδερφό του, υπό την επιτήρηση του 24χρονου φίλου της, ο οποίος είδε τον μικρό να ξυπνά κάνοντας εμετό και παρουσιάζοντας δυσκολία στην αναπνοή. Στη νεκροψία που έγινε, διαπιστώθηκε πως το 20 μηνών αγόρι έφερε τραύματα κι από παλαιότερα χτυπήματα στο σώμα του.

Την έκαψε ζωντανή και τα τελευταία λόγια της ήταν…

19χρονη »έφυγε» με φρικτούς πόνους από τα πολλαπλά εγκαύματα…Η 19χρονη Τζεσικα Σαμπερς, στιγμές πριν «σβήσει» από τα βαριά εγκαύματα που έφερε σε όλο της το σώμα, είπε στους αστυνομικούς το όνομα του δολοφόνου της, αναφέρει η New York Daily News. Η νεαρή κοπέλα από το Μισισίπι των ΗΠΑ, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν κάποιος την ανάγκασε να πιει και την περιέλουσε με εύφλεκτη ουσία, καίγοντάς την ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της!

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Δίχρονη νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της!

Την Σάμπερς βρήκαν πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Δυστυχώς όμως ήταν αργά. Το θύμα έφερε βαριά εγκαύματα στο 98% του σώματός του και υπέκυψε προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τελευταίες λέξεις της κοπέλας ήταν το όνομα του δράστη της φρικιαστικής επίθεσης.

Σοκαρισμένη η οικογένειά της δηλώνει ότι η 19χρονη δεν είχε εχθρούς και δεν μπορεί να διανοηθεί ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το έγκλημα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, Μπεν Σάμπερς, ο οποίος δήλωσε με δάκρυα σε τοπικό κανάλι ότι αν μπορούσε θα άλλαζε θέσεις με την κόρη του. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share