Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ηλεία: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα!

Σοκ!

13 Νοεμβρίου 2019 18:21
Θρίλερ στην Ηλεία: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα!

Θρίλερ στην Ηλεία με το πτώμα ενός άνδρα να εντοπίζεται στην περιοχή της Κρέστενας!

Πτώμα στην λίμνη της Καστοριάς!

Εκτιμάται πως είχε πεθάνει τουλάχιστον πριν από δέκα ημέρες και η εικόνα που αντιμετώπισαν οι δύο εργάτες που τον εντόπισαν ήταν σοκαριστική.

Τρόμος στον Θερμαϊκό: Πτώμα βρέθηκε να επιπλέει!

Επιστρέφοντας το σούρουπο από τις εργασίες στα χωράφια οι δύο εργάτες, στη θέση Μοσχούλα Κρεστένων κοντά στο δρόμο προς Καλλίκωμο, είδαν στο έδαφος το πτώμα. Ενημέρωσαν κάποιο κάτοικο της περιοχής και αυτός με τη σειρά του κάλεσε την Αστυνομία.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων δεν παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η έκθεση του ιατροδικαστή Πατρών μετά τη νεκροψία θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του.

Θρίλερ στην Πάτρα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε παραλία!

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα, καθώς εντοπίστηκε σε παραλία ένα πτώμα άνδρα! Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας πετά πτώμα γυναίκας σε κάδο σκουπιδιών!

Συγκεκριμένα την παραλία Πατρών μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις και μονάδα του ΕΚΑΒ μετά τις πληροφορίες για εντοπισμό πτώματος στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία, πρόκειται για πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε μονοκατοικία της περιοχής.

Τρόμος στην Λαμία: Πτώμα βρέθηκε σε διαμέρισμα μετά από δέκα ημέρες!

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από διαμέρισμα στην Λαμία! Το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν πάνω από δέκα ημέρες στο διαμέρισμα! Συναγερμός στη Λαμία: Άγριο ξύλο στην κεντρική πλατεία! (Video)

Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε το διαμέρισμα και τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη. Εικάζεται ότι για πάνω από δέκα ημέρες το πτώμα βρισκόταν στο διαμέρισμα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται το lamiareport, πρόκειται για 73χρονη Λαμιώτισσα η οποία διέμενε μόνη της στο κέντρο της πόλης και προφανώς τόσες ημέρες δεν την αναζήτησε κανείς.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος της 73χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Χαλκιδική: Ραγδαίες εξελίξεις με το πτώμα που άνδρα που βρέθηκε σε πλοίο!

Στην ταυτοποίηση του νεκρού άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί την Κυριακή στο εσωτερικό ενός κατασχεμένου πλοίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, προχώρησαν οι τοπικές αρχές που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του. Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας πετά πτώμα γυναίκας σε κάδο σκουπιδιών!

Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας 40χρονος Έλληνας κάτοικος Νέων Μουδανιών, που εντοπίστηκε νεκρός στο κατάστρωμα του πλοίου. Η σορός ήταν σε ύπτια θέση και χωρίς ρούχα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του. Εμφανή τραύματα δεν υπήρχαν και τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.

Οι έρευνες της τοπικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο και κυρίως αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Αν εξακριβωθεί για ποιο λόγο βρέθηκε ο 40χρονος πάνω σε ένα σκάφος που είχε κατασχεθεί, ίσως εξακριβωθεί και τι ακριβώς του συνέβη.

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε χωράφι!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Θεσσαλονίκη με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε χωράφι στα Διαβατά από έναν περαστικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα βρισκόταν πεσμένη σε χωράφι έγινε αντιληπτή από περαστικό που τυχαία περνούσε από το σημείο στις 17:00 το απόγευμα. Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος πέθανε στο Δικαστικό Μέγαρο!

Αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς στο σώμα του δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Λήμνος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία!

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό. Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share