Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φολέγανδρος: Αυτή είναι η 45χρονη τουρίστρια που αγνοούνταν! Oι δραματικές της στιγμές! (photos)

Επέζησε μόνη επί δύο μέρες πάνω σε ένα μικρό βαρκάκι!

3 Νοεμβρίου 2019 15:17
Φολέγανδρος: Αυτή είναι η 45χρονη τουρίστρια που αγνοούνταν! Oι δραματικές της στιγμές! (photos)

Αυτή είναι η 45χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία, που μετά την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε, εντοπίστηκε ζωντανή 40 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Φολέγανδρου.

Δείτε επίσης: Άνοιξε η γη και την κατάπιε: Μυστήριο στην Νικολούλη με την εξαφάνιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Για τον εντοπισμό της είχαν ενημερωθεί οι λιμενικές Αρχές Ίου, Φολέγανδρου, Μήλου, Νάξου και Σαντορίνης, ενώ πραγματοποιούνταν έρευνες από περιπολικά σκάφη του λιμενικού καθώς και από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Υπόθεση μικρού Μπεν! Έξαλλη η μητέρα του: «Θα έπρεπε να ντρέπονται..»

Η 45χρονη περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού το πρωί και μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο. Είναι καλά και περπατούσε μόνη, χωρίς βοήθεια. Τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, για προληπτικές εξετάσεις. Για την ευχάριστή είδηση ενημερώθηκε και ο σύζυγός της, ο οποίος επί δύο ημέρες αγωνιούσε.

Θρίλερ με εξαφάνιση τουρίστριας στη Φολέγανδρο: Το τελευταίο τηλεφώνημα στο σύζυγό της!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Φολεγάνδρου, έπειτα από την «περίεργη» εξαφάνιση μίας 45χρονης τουρίστριας από τη Νέα Ζηλανδία. Άνοιξε η γη και την κατάπιε: Μυστήριο στην Νικολούλη με την εξαφάνιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Η 45χρονη από τη Νέα Ζηλανδία μαζί με τον σύζυγό της έφτασαν στην Φολέγανδρο για διακοπές με ιστιοφορό την Παρασκευή το μεσημέρι.

Τότε, η γυναίκα κατέβηκε με ένα βοηθητικό σκαφάκι από το ιστιοφόρο για να πάει να ψωνίσει στο νησί.

Το απόγευμα τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του είπε ότι μπαίνει ξανά στο μικρό σκάφος, για να επιστρέψει στο ιστιοφόρο.

Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν.

Ο σύζυγος της ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, με ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού και τρία ιδιωτικά, αλλά μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.

Συναγερμός στο Κορωπί! Εξαφανίστηκε 15χρονη!

Συναγερμός στο Κορωπί! Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, από την περιοχή του Κορωπίου, η Παναγιώτα Σ., 15 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παναγιώτας Σ. σήμερα, 8 Οκτωβρίου, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Παναγιώτα Σ. έχει ύψος 1.57 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη ζακέτα και αθλητικά με σχέδιο παραλλαγής. Θρίλερ με εξαφάνιση 46χρονης μητέρας! Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμά της! (Video)

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από το σχολείο!

Συναγερμός έχει σημάνει για εξαφάνιση 14χρονης από το σχολείο στην Λάρνακα! Θρίλερ στην Λάρνακα: Μυστήριο με απανθρακωμένο πτώμα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του philenews.com, την 14χρονη είχε πάει το πρωί στο σχολείο ο αδελφός της, ο οποίος ωστόσο ενημερώθηκε στη συνέχεια από το σχολείο ότι η αδελφή του δεν παρουσιάστηκε για μάθημα.

H 14χρονη φοιτά σε ιδιωτικό γυμνάσιο στο κέντρο της Λάρνακας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας προς εντοπισμό της.

Αν δείτε αυτόν τον άνδρα τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Λαμίας για την εξαφάνιση ενός άνδρα.

Ο Κώστας Μαλανδρίνος 38 χρόνων, αγνοείται από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Εκείνο το πρωί ο αγνοούμενος πήγε για περίπατο με τον θείο του στο κεντρικό πάρκο της πόλης. Οι δύο άνδρες κάποια στιγμή χωρίστηκαν. Ο θείος του προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο, αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Δείτε επίσης: Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 15χρονος στην Αθήνα!

Φίλοι και συγγενείς έψαξαν στην ευρύτερη περιοχή, κόλλησαν αφίσες με τη φωτογραφία του χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με μία μαρτυρία δύο μέρες μετά την εξαφάνιση ένας άνδρας που του έμοιαζε κατευθυνόταν πεζός από την Λαμία στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας.

Ο Κώστας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να τους βοηθήσει.

Έχει ύψος 1.80, γκρίζα μαλλιά και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο τζιν και λευκό πουκάμισο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share