Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με εξαφάνιση 46χρονης μητέρας! Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμά της! (Video)

Σοκ!

2 Οκτωβρίου 2019 21:51
Θρίλερ με εξαφάνιση 46χρονης μητέρας! Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμά της! (Video)

Θρίλερ με εξαφάνιση 46χρονης μητέρας! Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμά της! Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από το σχολείο!

Το σώμα της δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά ο πρώην σύζυγός της κατηγορείται για τη δολοφονία της.

«Υπάρχει πάντα κάτι για να περιμένει κανείς, απλά πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας λίγο περισσότερο και να ονειρευτείτε». Εξαφάνιση μυστήριο 32χρονης τραγουδίστριας από το σπίτι της στην Αθήνα! Συγκλονίζει η μητέρα της

Τα παραπάνω ανέφερε η 46χρονη Σάρα, μητέρα πέντε παιδιών λίγο πριν την εξαφάνισή της σε μήνυμα που έστειλε σε φίλο της. Σύμφωνα όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ η άτυχη γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των τριών εξ' αυτών.

Η Σάρα, 46 ετών, εμφανίστηκε τελευταία φορά ζωντανή στις 9 Οκτωβρίου 2018 στο σπίτι της λίγες μόνο ημέρες πριν από τα 12α γενέθλια του γιου της, σύμφωνα με την mirror.co.uk. Έτσι το Google Earth έλυσε μια μια υπόθεση εξαφάνισης 20 χρόνων!

Το σώμα της δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά ο πρώην σύζυγός της, Μπεν Λάκομπα, 39 ετών, κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Η δίκη του ξεκίνησε σήμερα στο Woolwich.

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως μια μέρα πριν εξαφανιστεί, βρήκε μια δουλειά που θα της έδινε αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσει το μερίδιο του κατηγορούμενου στο σπίτι.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν πως ο κατηγορούμενος είχε κίνητρο, τόσο την απώλεια της περιουσίας τους όσο και την επιμέλεια των παιδιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχε συχνά ένταση μεταξύ τους.

Αν δείτε αυτόν τον άνδρα τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Λαμίας για την εξαφάνιση ενός άνδρα.

Ο Κώστας Μαλανδρίνος 38 χρόνων, αγνοείται από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Εκείνο το πρωί ο αγνοούμενος πήγε για περίπατο με τον θείο του στο κεντρικό πάρκο της πόλης. Οι δύο άνδρες κάποια στιγμή χωρίστηκαν. Ο θείος του προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο, αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Δείτε επίσης: Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 15χρονος στην Αθήνα!

Φίλοι και συγγενείς έψαξαν στην ευρύτερη περιοχή, κόλλησαν αφίσες με τη φωτογραφία του χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με μία μαρτυρία δύο μέρες μετά την εξαφάνιση ένας άνδρας που του έμοιαζε κατευθυνόταν πεζός από την Λαμία στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας.

Ο Κώστας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να τους βοηθήσει.

Έχει ύψος 1.80, γκρίζα μαλλιά και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο τζιν και λευκό πουκάμισο.

Σέρρες: Βρέθηκε η αγνοουμένη σύζυγος του επιχειρηματία!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν εξαφανιστεί είχε διαπληκτιστεί με μια άλλη γυναίκα και αυτό φαίνεται πως την τάραξε.

Σώα και αβλαβής βρέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία των Σερρών, η οποία εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά την επίσκεψή της στο πρώην στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη» όπου λειτουργεί η 5η Ser-expo του Επιμελητηρίου Σερρών.

Η 58χρονη γυναίκα, που ο σύζυγός της δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, βρέθηκε καλά στην υγεία της στην περιοχή της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου, κατά την διάρκεια της επιχείρησης που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή σε εξέλιξη με τη συμμετοχή αστυνομικών, ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΛ.ΑΣ., ανδρών της Πυροσβεστικής και της Ε.Μ.Α.Κ..

Αρχικά, είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της στην περιοχή της Χρυσοπηγής και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, όπου εξετάστηκε για τυχόν ίχνη βίας, αλλά δεν είχε βρεθεί κάτι που να δείχνει ότι η 58χρονη το εγκατέλειψε χωρίς την θέλησή της. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν εξαφανιστεί είχε διαπληκτιστεί με μια άλλη γυναίκα στον χώρο της έκθεσης και αυτό φαίνεται πως την τάραξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share