Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 15χρονος στην Αθήνα!

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 15χρονου!

29 Σεπτεμβρίου 2019 22:33
Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 15χρονος στην Αθήνα!

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 15χρονος στην Αθήνα! Εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας, την Παρασκευή το απόγευμα, ο Μοχαμάντ Αβίντ Αφζαλί.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανηλίκου και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε χαθεί!

Ο Μοχαμάντ Αβίντ Αφζαλί έχει ύψος 1,70, ζυγίζει 65 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζίν παντελόνι κρατούσε ένα σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε 38χρονος από τη Λαμία!

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Λαμίας λόγω της εξαφάνισης ενός 38χρονου. Εξαφάνιση μυστήριο 32χρονης τραγουδίστριας από το σπίτι της στην Αθήνα! Συγκλονίζει η μητέρα της

Πρόκειται για τον 38χρονο Κώστα Μαλανδρίνο από τη Νέα Μαγνησία Λαμίας, που έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα.

Ο άνδρας έφυγε το πρωί από το σπίτι του όπου μένει με τον πατέρα του και το θείο του για δουλειά και δεν επέστρεψε το μεσημέρι.

Έχει γκρίζα μαλλιά και δεν έχει φύγει ποτέ από το σπίτι του χωρίς να ειδοποιήσει.

Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία της Λαμίας, όπου έχει δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Τραγική ιστορία: Έστειλε την κορούλα του τιμωρία στην αυλή γιατί δεν έπινε το γάλα της και εξαφανίστηκε!

Έστειλε την κορούλα του τιμωρία στην αυλή γιατί δεν έπινε το γάλα της και εξαφανίστηκε!

Δύο ολόκληρα 24ωρα αγνοείται ένα τρίχρονο κοριτσάκι στο Τέξας, το οποίο εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού του όταν ο πατέρας του το έστειλε εκεί τιμωρία, με τις Αρχές να ανησυχούν πλέον ότι έπεσε θύμα απαγωγής ή αρπαγής από κογιότ.

Η Σελίν , η οποία πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή και έχει περιορισμένη δυνατότητα ομιλίας, εθεάθη για τελευταία φορά από τον πατέρα της το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν την έβγαλε από το σπίτι και την έβαλε να στέκεται δίπλα από ένα δέντρο ως «τιμωρία», επειδή δεν έπινε το γάλα της. Ο Μάφιου βγήκε ξανά στην αυλή 15 λεπτά αργότερα, προκειμένου να τσεκάρει την μικρούλα, ωστόσο εκείνη ήταν άφαντη.


Μετά από πέντε ώρες κατά τις οποίες έψαχνε εναγωνίως με τη γυναίκα τους και τους φίλους του στη γειτονιά, το κοριτσάκι παρέμενε άφαντο και έτσι δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές. Δύο εικοσιτετράωρα μετά, η μικρούλα δεν έχει βρεθεί ακόμα και η αστυνομία ανησυχεί ότι η 3χρονη έπεσε θύμα απαγωγής ή αρπαγής από κογιότ, αφού στον εξοχικό δρόμο κοντά στην κατοικία της κάνουν συχνά την εμφάνισή τους άγρια ζώα.

Μόλις έγιναν γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες εξαφανίστηκε το κοριτσάκι, η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, εις βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Την Κυριακή, ωστόσο, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε χαθεί!

Βρέθηκε η Μιράντα Κ., 16,5 ετών, η οποία εξαφανίστηκε από την πόλη της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής.

Η περιπέτεια της Μιράντας, έληξε σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Μιράντα Κ. βρέθηκε στην περιοχή της Αττικής και είναι καλά στην υγεία της. Ανατροπή στον θάνατο της Δήμητρας Ζήρδα: Ήταν τελικά δολοφονία;

Τα ίχνη της Μιράντας Κ. είχαν χαθεί το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε τη Δευτέρα, κατά τις απογευματινές ώρες, όταν έλαβε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού.

Όπως σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μιράντα Κ. και τους οικείους της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share