Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγρια συμπλοκή στην Κοζάνη: Του έκοψε το σαγόνι με σπασμένο μπουκάλι!

Σοκ!

31 Οκτωβρίου 2019 13:03
Άγρια συμπλοκή στην Κοζάνη: Του έκοψε το σαγόνι με σπασμένο μπουκάλι!

Άγρια συμπλοκή έγινε στο κέντρο της Κοζάνης, με αποτέλεσμα ένας νεαρός να κόψει το σαγόνι του άλλου ένα σπασμένο μπουκάλι! Άγρια συμπλοκή στην Ομόνοια: Βγήκαν μαχαίρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο νεαροί ηλικίας 22 και 25 ετών στην πλατεία Ελευθερίας λογομάχησαν και μέσα σε λίγη ώρα πιάστηκαν στα χέρια. Κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας νεαρός επιτέθηκε τον άλλο με σπασμένο μπουκάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 25χρονου στο σαγόνι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον τραυματία στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Άντρες της Αστυνομίας μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισαν και συνέλαβαν τον δεύτερο νεαρό ο οποίος μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή.

Ενέδρα θανάτου για οδηγό ταξί στον Άγιο Δημήτριο: Τον μαχαίρωσαν για λίγα ευρώ!

Ενέδρα θανάτου για οδηγό ταξί σημειώθηκε έξω από τον σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο με έναν Μαροκινό να τον μαχαιρώνει για λίγα ευρώ! Θρίλερ στον Ασπρόπυργο! Μαχαίρωσαν 22χρονο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Μαροκινός έκανε σήμα στο ταξί να σταματήσει στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο «πελάτης» είπε στον οδηγό να τον πάει στον Άγιο Δημήτριο. Όταν έφτασαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το μετρό, τότε ο Μαροκινός έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να ληστέψει τον οδηγό. Στόχος του δράστη ήταν να αρπάξει τις εισπράξεις της νυχτερινής βάρδιας του ταξί. Ο οδηγός αντέδρασε και τότε δέχτηκε μαχαιριές. Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του! (Video)

Στη συνέχεια, ο Μαροκινός διέφυγε πεζός. Η περιγραφή που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς για τον δράστη ήταν αρκετή ούτως ώστε άντρες της Άμεσης Δράσης να καταφέρουν να τον συλλάβουν. Μισή ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Μαροκινό γεμάτο αίματα από τις μαχαιριές που είχε προκαλέσει στον οδηγό ταξί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.

Θεσσαλονίκη: 24χρονος συνελήφθη στο κέντρο που φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη αφού φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Στη σύλληψη ενός νεαρού προχώρησε η αστυνομία χθες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Ο συλληφθείς, ένας 24χρονος από το Πακιστάν, κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 27 και 25 ετών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ, όπως έγινε γνωστό, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφία του thestival.gr από τη στιγμή της σύλληψης του 24χρονου:

Μαχαίρωσαν τέσσερις ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στην Αγγλία!

Ένα εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας έχει κλείσει μετά από αναφορές για μαχαιρώματα μέσα. Πληροφορίες από το εξωτερικό του Manchester Arndale, στο Salford, που μοιράστηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δείχνει τα αστυνομικά οχήματα να φτάνουν στη σκηνή σήμερα το πρωί. Τα αίτια της τρομοκρατική επίθεσης παραμένουν ακόμα άγνωστα!

Δείτε επίσης: Πώς γλίτωσαν οι δύο Έλληνες πιλότοι από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα!

Ενώ ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται να δείχνει έναν άνθρωπο που είναι πεσμένος από την αστυνομία στο έδαφος έξω, ο οποίος φέρεται αν είναι ο δράστης. Οι μάρτυρες στο εμπορικό κέντρο ισχυρίστηκαν ότι έχουν μαχαιρωθεί τρία άτομα. Ένας έγραψε στο Twitter: «Τέσσερεις άνθρωποι μόλις μαχαιρώθηκαν στο Starbucks στο Μάντσεστερ Άρνναϊλ και όλα έχουν εκκενωθεί. Αυτό είναι πραγματικά τρελό. "

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share