Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο! Μαχαίρωσαν 22χρονο!

Σοκ!

17 Οκτωβρίου 2019 09:59
Θρίλερ στον Ασπρόπυργο! Μαχαίρωσαν 22χρονο!

Θρίλερ εξελίχθηκε στον Ασπρόπυργο για έναν 22χρονο, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τέσσερα άτομα να τον απειλούν με όπλο και να τον μαχαιρώνουν για ένα κινητό! Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του! (Video)

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Όλα δείχνουν όμως ότι η συγκεκριμένη συμμορία των κακοποιών χτύπησε και πάλι λίγο αργότερα στον Ασπρόπυργο ληστεύοντας τον υπάλληλο ενός πρατηρίου καυσίμων, αλλά και ένα ταχυφαγείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Θεσσαλονίκη: 24χρονος συνελήφθη στο κέντρο που φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη αφού φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Στη σύλληψη ενός νεαρού προχώρησε η αστυνομία χθες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Ο συλληφθείς, ένας 24χρονος από το Πακιστάν, κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 27 και 25 ετών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ, όπως έγινε γνωστό, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφία του thestival.gr από τη στιγμή της σύλληψης του 24χρονου:

Μαχαίρωσαν τέσσερις ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στην Αγγλία!

Ένα εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας έχει κλείσει μετά από αναφορές για μαχαιρώματα μέσα. Πληροφορίες από το εξωτερικό του Manchester Arndale, στο Salford, που μοιράστηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δείχνει τα αστυνομικά οχήματα να φτάνουν στη σκηνή σήμερα το πρωί. Τα αίτια της τρομοκρατική επίθεσης παραμένουν ακόμα άγνωστα!

Δείτε επίσης: Πώς γλίτωσαν οι δύο Έλληνες πιλότοι από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα!

Ενώ ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται να δείχνει έναν άνθρωπο που είναι πεσμένος από την αστυνομία στο έδαφος έξω, ο οποίος φέρεται αν είναι ο δράστης. Οι μάρτυρες στο εμπορικό κέντρο ισχυρίστηκαν ότι έχουν μαχαιρωθεί τρία άτομα. Ένας έγραψε στο Twitter: «Τέσσερεις άνθρωποι μόλις μαχαιρώθηκαν στο Starbucks στο Μάντσεστερ Άρνναϊλ και όλα έχουν εκκενωθεί. Αυτό είναι πραγματικά τρελό. "

Οικογενειακή τραγωδία στην Κυπαρισσία: 46χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του!

Την 79χρονη μητέρα του μαχαίρωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 46χρονος στην Κυπαρισσία. Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το περιστατικό έγινε γύρω στη 1 το πρωί και ο 46χρονος έχει ήδη συλληφθεί.

Η 79χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για την διαλεύκανση των κινήτρων και των συνθηκών υπό τις οποίες έγινε το συμβάν.

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 37χρονος! Τον μαχαίρωσαν στο κέντρο της πόλης!

Νεκρός, από μαχαιριά που δέχθηκε τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου, είναι 37χρονος Βούλγαρος που συμμετείχε σε καβγά που είχε ξεσπάσει λίγο νωρίτερα μεταξύ τεσσάρων ατόμων. Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε με φαλτσέτα άνδρα ενώ πήγε να την κλέψει! (photo)

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους τέσσερα άτομα. Πρόκειται για ένα 53χρονο Έλληνα και έναν Ουκρανό που επιτέθηκαν σε έναν Βούλγαρο και έναν Πολωνό.

Ο καβγάς ξεκίνησε από την οδό Λέοντος στο Νιοχώρι. Εκεί, έπειτα από λογομαχία, έπεσαν και γροθιές. Από το σημείο έφυγε ο 53χρονος Έλληνας, μαζί με τον φίλο του και όταν επέστρεψαν, κρατούσαν ο πρώτος ένα γκλοπ και ρόπαλο και ο δεύτερος (Ουκρανός) ένα μαχαίρι.

Ο 37χρονος Βούλγαρος προσπάθησε να φύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Ο Πολωνός φίλος του, που δέχθηκε κι αυτός πολλά χτυπήματα από τον 53χρονο Έλληνα, κατάφερε να ξεφύγει προς την οδό Γρίβα, όπου και κρύφτηκε.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον λόγο της διένεξης. Η αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε έφθασε στο σημείο και κυνήγησε τους δύο δράστες (τον 53χρονο Έλληνα και τον Ουκρανό) τους εντόπισε τους αφόπλισε και τους συνέλαβε.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να τους απαγγείλει κατηγορίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share