Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Ανατριχιαστικό!

25 Σεπτεμβρίου 2019 12:25
Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της!  Της έβγαλε τα  μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Mια γυναίκα από την Ρωσία, σκότωσε την νεαρή αδελφή της, η οποία ήταν 17 ετών και μοντέλο, βγάζοντας τα μάτια της και κόβωντας τα αυτιά της. Σοκ! Ανήλικος μαχαίρωσε τον πατέρα του στη Ρόδο!

Η Στεφανία Ντουμπροβίνα μαχαιρώθηκε 189 φορές σε μια φρικιαστική επίθεση, στη ρωσική πόλη της Αγίας Πετρούπολης.

Η αδελφή της Ελιζαβέτα, 22 ετών, κατηγορείται για τον θάνατο του μοντέλου ένεκα χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αντιμετωπίζει μέχρι και 25 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί. Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Τραγωδία: Τετράχρονη μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της!

Η αδερφή του θύματος αρνείται το φόνο, ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατηγορήσει τον «εραστή» του νεκρού κοριτσιού, Αλεξέι Φατέεφ, ο οποίος είναι 44 ετών και στο σπίτι του πέθανε το άτυχο κορίτσι.

Ωστόσο, οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι μάρτυρας και όχι υπό οποιαδήποτε υποψία. Σοκ στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον σύζυγο της!

Η Ελιζαβέτα, ηλικίας 19 ετών κατά τη διάρκεια της δολοφονίας, κατηγορείται για «δολοφονία με ιδιαίτερη σκληρότητα».

Ο Φατέεφ δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση ότι δεν έχει κάνει τον θάνατο της Στεφανίας.

Είπε πώς βρήκε το σφαγμένο γυμνό σώμα της Στεφανίας αφού επέστρεψε από ένα κατάστημα όπου αγόραζε κρασί. Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Κράτησε την Ελιζαβέτα στο σπίτι, ενώ προσπαθούσε να αποδράσει, πριν την παραδώσει στην αστυνομία.

Κατά τη στιγμή της δολοφονίας, η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, επικαλούμενη πηγές, ανέφερε ότι το σώμα της Στεφανίας «καταστράφηκε σχεδόν με τις μαχαιριές από την μεγαλύτερη αδερφή του κοριτσιού».

Λίγο πριν το θάνατό της, δημοσιεύτηκαν γυμνές της φωτογραφίες, αλλά οι φίλοι αρνήθηκαν ότι είχε πάρει μέρος σε ταινίες πορνό.

Σε συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα, η μητέρα των κοριτσιών Οξάνα δήλωσε ότι η Ελιζαβέτα έχει ανακτήσει τώρα τη μνήμη της για τα γεγονότα και η κόρη της ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας ενήργησε ως «δαίμονας». Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 37χρονος! Τον μαχαίρωσαν στο κέντρο της πόλης!

Υποστήριξε ότι ο Φατέεφ και η Στεφανία ήταν ζευγάρι και ότι εκείνος ζήλευε τις γυμνές φωτογραφίες της.

Η κ. Ντουμπρόβινα πρόσθεσε: «Και για να το θέσω ήπια, η Στεφανία δεν ήταν πιστή σε αυτόν ...»

Σε τηλεοπτική εκπομπή το 2017 φυσικά επιτέθηκε στον Φατέεφ και έγδαρε το πρόσωπό του.

Ο αθλητής Stas Baretsky της Αγίας Πετρούπολης, 45 ετών, δήλωσε: «Είχα γνωρίσει τη Στεφανία πριν περίπου δύο χρόνια. Ήταν ένα μικρό και ελκυστικό κορίτσι, πήρε μέρος στις εμφανίσεις μου ». Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε με φαλτσέτα άνδρα ενώ πήγε να την κλέψει! (photo)

Επέμεινε ότι οι φήμες πως εργάστηκε ως κορίτσι συνοδών ήταν αναληθείς.

Είπε: «Η Στεφανία ποτέ δεν συμμετείχε σε αυτό το κύκλωμα. Ούτε γύρισε πορνογραφική ταινία. Απλώς προσπάθησε να ενισχύσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.»

Σύμφωνα με μια εφημερίδα, η Ελιζαβέτα «αντιγράφει την εικόνα της νεότερης αδερφής της - το ίδιο χρώμα μαλλιών, το ίδιο κραγιόν».

Και οι δύο αδελφές είχαν περάσει χρόνο σε ορφανοτροφεία ως παιδιά.

Η θεία τους Εκατερίνα αποκάλεσε τον θάνατο της Στεφανίας ως μια «συγκλονιστική τραγωδία».

Σοκ: Πεθερά ευνούχισε και σκότωσε τον πρώην γαμπρό της!

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της πρώην πεθεράς του και του φίλου της βρήκε ένας 32χρονος στη Ρωσία επειδή καθυστερούσε να πληρώσει τη διατροφή στην κόρη της. Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Ο Ντμίτρι Μπογκντάνοφ είχε πάει στο σπίτι της 49χρονης στην πόλη Νογκορόντ αφού αυτή την προσκάλεσε για ένα ποτό.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ξέσπασε καβγάς και τότε η γυναίκα άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 29χρονο και στη συνέχεια τον ευνούχισε πετώντας από το παράθυρο τα γεννητικά του όργανα.

Μετά την γυναίκα, το μαχαίρι πήρε ο φίλος της ο οποίος συνέχισε να χτυπάει τον Μπογκντάνοφ καταφέροντας του συνολικά 27 μαχαιριές.

Απόλυτα ψύχραιμη παρά την αγριότητα της πράξης της η 49χρονη τηλεφώνησε στην κόρη της και της ανακοίνωσε την δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 29χρονου κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και την 49χρονη και τον φίλο της.

Η δολοφόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της γιατί δεν στήριζε την κόρη της και καθυστερούσε τις πληρωμές της διατροφής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share