Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Αχαΐα: Ληστές έσυραν γυναίκα έξω από το αυτοκίνητό της!

Σοκ!

20 Οκτωβρίου 2019 18:10
Τρόμος στην Αχαΐα: Ληστές έσυραν γυναίκα έξω από το αυτοκίνητό της!

Με πρωτοφανή βιαιότητα επιτέθηκαν δυο ληστές σε μια 48χρονη οδηγό ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της στην Κάτω Αχαΐα, φτάνοντας στο σημείο να την τραβήξουν έξω από αυτό σέρνοντάς την για να αρπάξουν την τσάντα της! Συγκλονίζει η 25χρονη που γλίτωσε από θαύμα: «Ένιωσα το αυτοκίνητο να με χτυπάει...!»

Ο ένας από τους δύο δράστες πλησίασε το αυτοκίνητο από την πλευρά της οδηγού, ενώ ο άλλος άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε την τσάντα της που είχε μέσα 35 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα. Η 48χρονη προσπάθησε να την συγκρατήσει, αλλά ο πρώτος δράστης άνοιξε την πόρτα της και την έσυρε έξω βίαια, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να ολοκληρώσει την κλοπή! Τρόμος για 25χρονη στο Φάληρο: Την έβγαλαν από το αυτοκίνητό της και το έκλεψαν!

Οι νεαροί κακοποιοί έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους και οι άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα έναν από αυτούς. Πρόκειται για έναν 18χρονο που αναγνωρίστηκε από την γυναίκα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της ληστείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του συνεργού του τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σοκ: Στις φλόγες αυτοκίνητο στην έξοδο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας!

Σοκ στην Αττική Οδό με ένα αυτοκίνητο στην έξοδο για το «δαχτυλίδι», που πήρε φωτιά εν κινήσει!

Δείτε επίσης:Φωτιά ξέσπασε σε στάβλο στην Καλαμάτα! (Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός πρόλαβε να βγει από το ΙΧ του.

Συναγερμός στη Φλώρινα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο!

Αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε σε αφύλακτη διάβαση τρένο, τρία χιλιόμετρα πριν την είσοδο στο σταθμό της Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Σοκαριστικό: Παρά λίγο εκτροχιασμός τρένου! Έντρομοι οι επιβάτες!

Ο οδηγός, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο, είναι ελαφρά τραυματισμένος, κατά την πρώτη εκτίμηση.

Η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τη Φλώρινα.

Σοκ στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο!

Ένας 71χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Βόλο. Τραγωδία: Νεκρός πατέρας 3 παιδιών- Τον εγκατέλειψε οδηγός φορτηγού! (Video)

Περαστικός φέρεται να τον είδε, καθώς είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Oι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 71χρονος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Μάλιστα το ίδιο διαπίστωσε και γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου, που τυχαία διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Νεκρός σε τροχαίο! Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza! Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Ένα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια.


Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share