Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η 25χρονη που γλίτωσε από θαύμα: «Ένιωσα το αυτοκίνητο να με χτυπάει...!»

Ανατριχιαστική ιστορία!

20 Οκτωβρίου 2019 12:26
Συγκλονίζει η 25χρονη που γλίτωσε από θαύμα: «Ένιωσα το αυτοκίνητο να με χτυπάει...!»

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που δείχνουν την παράσυρση μιας κοπέλας από αυτοκίνητο, πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, κάνουν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης. Τρόμος για 25χρονη στο Φάληρο: Την έβγαλαν από το αυτοκίνητό της και το έκλεψαν!

Ως από θαύμα το θύμα του τροχαίου, η 25χρονη Σοφία, όχι μόνο γλίτωσε τη ζωή της αλλά είναι σώα από το τροχαίο, με κάταγμα μόνο στο ένα της πόδι.

«Με άφησε ο αδελφός μου με το αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο και πήγαινα στη δουλειά μου. Πήγα να περάσω τον δρόμο κι ένιωσα το αυτοκίνητο να με χτυπάει. Σίγουρα έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα…» ,περιγράφει η 25χρονη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» και συνεχίζει:

«Η επόμενη στιγμή που θυμάμαι είναι εμένα ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου, με τους συνεργάτες μου να μου μιλάνε».

Το κορίτσι έχει γύψο στο ένα της πόδι. «Δεν έχω δει το βίντεο της παράσυρσης και δεν ξέρω αν θα το δω ποτέ» είπε το κορίτσι.

Η μητέρα της Σοφίας αποκάλυψε ότι η κόρη της πριν ενάμιση χρόνο είχε χτυπηθεί από μηχανή. Περιγράφοντας το περιστατικό με την παράσυρση της κόρης της, είπε ότι όταν πήγε στο σημείο, είδε τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα, σχεδόν να κοιμάται στο πεζοδρόμιο, δείχνοντας να είναι σε κατάσταση πλήρους μέθης.

Σοκ: Στις φλόγες αυτοκίνητο στην έξοδο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας!

Σοκ στην Αττική Οδό με ένα αυτοκίνητο στην έξοδο για το «δαχτυλίδι», που πήρε φωτιά εν κινήσει!

Δείτε επίσης:Φωτιά ξέσπασε σε στάβλο στην Καλαμάτα! (Video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός πρόλαβε να βγει από το ΙΧ του.

Συναγερμός στη Φλώρινα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο!

Αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε σε αφύλακτη διάβαση τρένο, τρία χιλιόμετρα πριν την είσοδο στο σταθμό της Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. Σοκαριστικό: Παρά λίγο εκτροχιασμός τρένου! Έντρομοι οι επιβάτες!

Ο οδηγός, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο, είναι ελαφρά τραυματισμένος, κατά την πρώτη εκτίμηση.

Η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τη Φλώρινα.

Σοκ στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο!

Ένας 71χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Βόλο. Τραγωδία: Νεκρός πατέρας 3 παιδιών- Τον εγκατέλειψε οδηγός φορτηγού! (Video)

Περαστικός φέρεται να τον είδε, καθώς είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Oι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 71χρονος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία.

Μάλιστα το ίδιο διαπίστωσε και γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου, που τυχαία διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Νεκρός σε τροχαίο! Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza! Ο οδηγός βρέθηκε νεκρός!

Δείτε επίσης: Φρικιαστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε νεαρός!

Ένα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια.


Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share