Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις οπαδών!

Τι συνέβη;

12 Οκτωβρίου 2019 16:05
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις οπαδών!

Συλλήψεις και προσαγωγές οπαδών πραγματοποιήθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Συνελήφθησαν οπαδοί της Σλόβαν Μπρατισλάβας: Είχαν μαχαίρια και σφυρί!

Στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μπαίνει το χθεσινό περιστατικό έντασης μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και οπαδών στην περιοχή της Δελφών.

Συλλήψεις δύο οπαδών
Οπως αναφέρει το Voria.gr η επέμβαση της αστυνομίας επήλθε έπειτα από καταγγελία περιοίκων για παρουσία και κίνηση δεκάδων ατόμων στην περιοχή που κρατούσαν ρόπαλα και στειλιάρια.

Από την επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο έγιναν συνολικά 30 προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Δικογραφία για το περιστατικό σχηματίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Τούμπας! (Video)

Επίθεση με μολότοφ έγινε τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη! Η επίθεση έγινε από άγνωστο αριθμό ατόμων!

Οι οποίοι αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί για υπηρεσία. Αμέσως βγήκαν έξω, αλλά οι δράστες αφού πέταξαν τις μολότοφ εξαφανίστηκαν προς άγνωστοι κατεύθυνση. Να σας θυμίσουμε: Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εργασίας!

Το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Τούμπας και προκάλεσε αναστάτωση.

Οι δράστες μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν!

Δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους περιστατικά στην περιοχή η επίθεση τους αιφνιδίασε, όπως ανέφερε και ο ΣΚΑΪ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν, αν υπήρχε σκοπός στο φυλάκιο την στιγμή της επίθεσης, ενώ από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί και 12 τραυματίες από το δυστύχημα με το ΙΧ!

Ένα ακόμα αιματηρό τροχαίο σημειώθηκε στην χώρα μας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης! Τρεις νεκροί και δώδεκα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το δυστύχημα εχθές με το ΙΧ που μετέφερε μετανάστες!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 12.

Το ένα από τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα μετέφερε παράνομους μετανάστες - κατά πληροφορίες 10 τον αριθμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκροί από το δυστύχημα είναι οι δύο διακινητές και ένας από τους παράνομους μετανάστες που μετέφεραν.

Θεσσαλονίκη: Τραγική σύγκρουση μεταξύ 3 αυτοκινήτων! Τραυματίστηκε 6χρονος!

Τραγική σύγκρουση μεταξύ 3 αυτοκινήτων! Τραυματίστηκε 6χρονος στη Θεσσαλονίκη!

Τροχαίο ατύχημα με τρία ΙΧ και ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Μοναστηρίου, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο και παρέλαβε 6χρονο αγόρι με ελαφρά κάκωση στο κεφάλι για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Τα οχήματα συγκρούστηκαν στο ρεύμα εισόδου, στο ύψος των ΕΛΠΕ. Λόγω του συμβάντος η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία από παρακείμενες οδούς.

Τραγικό: Έκλεβε χρήματα και τα χρυσαφικά σπιτιών που δούλευε στην Θεσσαλονίκη!

Οικιακή βοηθός «ξάφριζε» κοσμήματα και χρήματα από σπίτια όπου εργαζόταν σε προάστια της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Για κλέψιμο κατηγορείται μια τριανταδυάχρονη, υπήκοο Αλβανίας, η οποία ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα τεσσάρων κλοπών, κατά το διάστημα από τον περσινό Σεπτέμβριο έως τον ίδιο μήνα φέτος. «Βούτηξε» μετρητά ύψους 1.200 ευρώ και κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 13.000 ευρώ!

Δείτε επίσης: Ρόδος: Οικιακή βοηθός έβαζε "χέρι" στα χρυσαφικά της ιδιοκτήτριας και τα πουλούσε!

Η γυναίκα φαίνεται ότι εργαζόταν είτε ως οικιακή βοηθός είτε φρόντιζε υπερήλικους, ενώ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εκμεταλλευόμενη την απουσία των ενοίκων ή την μειωμένη αντιληπτική ικανότητα των υπερήλικων λόγω ασθένειας, «βούτηξε» μετρητά ύψους 1.200 ευρώ και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 13.000 ευρώ.

Οι κλοπές συνέβησαν σε περιοχές της Θέρμης, των Ταγαράδων και του Ρυσίου. Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θέρμης, που εξιχνίασαν την υπόθεση, τη συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή της στην χώρα. Παράλληλα η δικογραφία για τις κλοπές διαβιβάστηκε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share