Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Αγόρασε αυτόν τον παλιό τρίφτη και μόλις δείτε σε τι τον μετέτρεψε δεν θα το πιστεύετε! (Video)

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

29 Αυγούστου 2019 07:29
Αγόρασε αυτόν τον παλιό τρίφτη και μόλις δείτε σε τι τον μετέτρεψε δεν θα το πιστεύετε! (Video)

Πριν πετάξετε τον παλιό σας τρίφτη, θα πρέπει να ελέγξετε το βίντεο. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτό που θα δείτε!

Με μερικά μόνο υλικά και λίγο ελεύθερο χρόνο, θα είστε σε θέση να τον μετατρέψετε σε κάτι που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην κρεβατοκάμαρά της. Αν τα σκουλαρίκια, τα περιδέραια, και τα βραχιόλια σας βρίσκονται σκόρπια στο υπνοδωμάτιό σας, τότε αυτό το project θα σας λύσει τα χέρια. Να σας θυμίσουμε: Τον πήρε ο ύπνος και κατά λάθος κατάπιε τα ασύρματα ακουστικά του – αυτά συνέχισαν να λειτουργούν

Αν όμως είστε επιφυλακτικές για το να βάλετε έναν τρίφτη στο δωμάτιό σας, θα πρέπει πρώτα να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι θα εκπλαγείτε!

Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μερικές προμήθειες όπως ένα “όπλο” κόλλας και γυαλόχαρτο. Επιπλέον, το αγαπημένο σας χρώμα.

Το ανατριχιαστικό μυστήριο της πόλης που γέμισε με ακέφαλες κούκλες

Μυστήριο επικρατεί σε μια πόλη όταν την εμφάνιση τους έκαναν κάποιες περίεργες κούκλες! Κάποιες από αυτές είναι ακέφαλες, άλλες απρόσωπες. Κάποιες πεταμένες στο δρόμο, άλλες κρεμασμένες από κολόνες. Όλες στα πιο απίθανα σημεία της πόλης Festus του Μιζούρι. Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα και κανείς δεν έχει ιδέα για το πώς βρέθηκαν ή ποιος τις άφησε εκεί τις μεγάλες κούκλες. Εταιρεία φτιάχνει κούκλες του "sεx" κατά παραγγελία με φωτογραφίες αληθινών γυναικών!

Με το Halloween να καθυστερεί χαρακτηριστικά, οι κάτοικοι αναρωτιούνται τι γυρεύουν σε διάσπαρτα σημεία της πόλης τόσες κούκλες οι οποίες εξαφανίζονται όσο μυστηριωδώς εμφανίζονται. Πρόκειται για κάποιου είδους καλλιτεχνικό εγχείρημα ή για κακόγουστη φάρσα;

Ένας από τους κατοίκους δήλωσε πως τρομοκρατήθηκε πιστεύοντας πως έβλεπε ένα μωρό στη μέση του δρόμου. Άλλοι τρομάζουν, άλλοι γελούν. Όπως και να’χει, η αστυνομία δεν έχει απάντηση στο μυστήριο.

Η αστυνομία προειδοποιεί πως όσο διασκεδαστικό ή αδιάφορο κι αν φαίνεται στους πολλούς, ο πανικός τον οποίο μπορεί να προκαλεί σε κάποιους, ίσως αποδειχτεί επικίνδυνος.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share