Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Οικιακή βοηθός έβαζε "χέρι" στα χρυσαφικά της ιδιοκτήτριας και τα πουλούσε!

Απίστευτο!

26 Σεπτεμβρίου 2019 10:36
Ρόδος: Οικιακή βοηθός έβαζε

Η 30χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθός είχε βάλει «χέρι» στα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας σε σπίτι στην Ρόδο, και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο!

Διάβασε και αυτό: Σοκαριστικό: Άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα!

Τη δουλειά της ως οικιακής βοηθού σε ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου εκμεταλλεύτηκε μια 30χρονη Ελληνίδα και βρήκε την ευκαιρία να κλέψει τα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας, τα οποία ξάφρισζ λίγα- λίγα την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη και τα πούλησε στο ενεχυροδανειστήριο ενός 40χρονου.

Οι κλοπές αποκαλύφθηκαν άμεσα και η 28χρονη εργοδότρια κατάλαβε ποια ήταν υπεύθυνη. Απευθύνθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν έρευνες στα ενεχυροδανειστήρια, βρήκαν τα κλεμμένα τιμαλφή σε αυτό του 40χρονου και της τα επέστρεψαν. Σε βάρος της «μακρυχέρας» οικιακής βοηθού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος του ενεχυροδανειστή για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Τραγωδία στη Ρόδο: 17χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του!

Σοκ επικρατεί στην Ρόδο με την είδηση πως 17χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του το απόγευμα της Κυριακής από άγνωστη αιτία.

Οι δύο άνδρες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λογομάχησαν και κάποια στιγμή ο 17χρονος φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να χτύπησε στην πλάτη τον 45χρονο πατέρα του

Από το χτύπημα ο 45χρονος τραυματίστηκε ελαφρά ενώ αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 17χρονο ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Τραγωδία! Πατέρας πήδηξε στις γραμμές του μετρό μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 45χρονος πατέρας, ο οποίος πήδηξε στις γραμμές του μετρό με την 5χρονη κόρη του. Παραλίγο τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ! Εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – στον σταθμό Kingsbridge Road στην περιοχή Kingsbridge Heights του Μπρονξ.

Ο 45χρονος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πήδηξε μπροστά σε ένα τρένο αποπειρώμενος να αυτοκτονήσει, κρατώντας μαζί του και την κόρη του. Κι ενώ ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο, ως εκ θαύματος, το παιδί έζησε!

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων σοκαρισμένων πολιτών οι οποίοι άρχισαν να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ η σύζυγός του έμαθε για το τραγικό συμβάν όταν ήταν στο σχολείο προκειμένου να πάρει μετά το μάθημα τα άλλα τους παιδιά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share