Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σέρρες: H οικιακή βοηθός είχε στείλει τους δολοφόνους στην 70χρονη!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας!

13 Ιουνίου 2019 13:37
Σέρρες: H οικιακή βοηθός είχε στείλει τους δολοφόνους στην 70χρονη!

Δύο άτομα από το οικείο περιβάλλον της, ήταν οι δολοφόνοι της 70χρονης γυναίκας πριν από πέντε χρόνια στην Αλιστράτη Σερρών.

Σύμφωνα με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδη Πουρσανίδη ο οποίος παρουσίασε σήμερα στοιχεία από την εξιχνίαση της δολοφονίας που είχε σημειωθεί πριν από τέσσερα χρόνια, πρόκειται για δύο Βούλγαρους, 26 και 42 χρόνων οι οποίοι γνώριζαν ότι έμενε μόνη της και είχε χρήματα στο σπίτι της.

«Ετσι τους είχε πληροφορήσει τουλάχιστον η σύζυγος του 42χρονου η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της ηλικιωμένης» ανέφερε ο κ. Πουρσανίδης.

Οι δράστες είχαν πάει το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου του 2015 στο σπίτι της με σκοπό την ληστεία και την σκότωσαν (με ασφυξία) αφαιρώντας 200 ευρώ, κατά δήλωσή τους.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα, ο 26χρονος είχε μετακομίσει για τρία χρόνια στη Γερμανία. Κατόπιν μετέβη στην Βουλγαρία και πριν από λίγο καιρό επέστρεψε στην Ελλάδα και διέμενε σε χωριό των Σερρών όπου και συνελήφθη μετά από ένταλμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία. Σε βάρος του 42χρονου συνεργού του, που παραμένει ασύλληπτος, έχει ασκηθεί επίσης ποινική δίωξη για τα ίδια αδικήματα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σέρρες: Οικιακή βοηθός ξάφρισε την εργοδότριά της!

Δυο μήνες όλους κι όλους εργάστηκε ως οικιακή βοηθός μια 52χρονη Ελληνίδα στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην πόλη των Σερρών, αλλά το διάστημα αυτό της ήταν αρκετό για να βάλει «χέρι» στη μπιζουτιέρα της και να ξαφρίσει τα κοσμήματά της, αξίας άνω των 20.000 ευρώ!

Όταν η 83χρονη ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε ότι τα πολύτιμα τιμαλφή της είχαν κάνει φτερά, υποψιάστηκε αμέσως την οικιακή βοηθό που είχε προσλάβει από τις αρχές Απριλίου και υπέβαλε καταγγελία σε βάρος της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 52χρονης εντοπίστηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: Protothema

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share