Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Συνελήφθη φυγόποινος που είχε καταδίκη για εκρηκτικά και τραυματισμό!

Κυκλοφορούσε ελεύθερος!

9 Οκτωβρίου 2019 11:56
Αγρίνιο: Συνελήφθη φυγόποινος που είχε καταδίκη για εκρηκτικά και τραυματισμό!

Παρά την τελεσίδικη καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, κυκλοφορούσε ελεύθερος ένας 38χρονος Έλληνας. Εντοπίστηκε, συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο από την ομάδας ΔΙ.ΑΣ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δείτε επίσης: Καρδίτσα: Συνελήφθη βομβιστής που αναζητούσαν οι αρχές!

Ο τυχαίος έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απέδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ημαθία: Συνέλαβαν τους ληστές της ταχυδρόμου!

Ύστερα από έξι μήνες οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους ληστές της ταχυδρόμου στην Ημαθία!

Η ληστεία είχε γίνει το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας 23 Απριλίου μιας 44χρονης διανομέα των ΕΛ.ΤΑ. έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δυο από τους τέσσερις Έλληνες δράστες συνελήφθησαν με εντάλματα που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον ανακριτή Βέροιας. Δείτε ακόμα: Αυτοί είναι οι ληστές που «ξάφριζαν» σπίτια στη Δυτική Αττική! (photos)

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας Αλεξάνδρειαςμε τη συμμετοχή και ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Μάλιστα, στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και 42 φυσίγγια. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 χρόνων που αναζητούνται.

Οι τέσσερις κακοποιοί είχαν κλέψει από περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έστησαν με αυτό ενέδρα φορώντας κουκούλες στην 44χρονη διανομέα, καθώς γνώριζαν το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε για να μοιράσει συντάξεις σε κατοίκους των χωριών Κεφαλοχώρι και Λουτρά. Της έκλεισαν το δρόμο, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την τσάντα της που είχε μέσα 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό τους το οποίο πυρπόλησαν σε μια κοντινή περιοχή και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ληστές εμβόλισαν περιπολικό στον Ασπρόπυργο! Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε!

Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο! Περιπολικό της αστυνομίας εμβόλισαν δυο αλλοδαποί ληστές στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης καθώς στο όχημα τους έκρυβαν πηνία που είχαν κλέψει από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Θρίλερ στον Έβρο: Ζευγάρι στα χέρια ληστών!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Όμως οι κακοποιοί δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι δράστες με το κλεμμένο ΙΧ περικυκλώθηκαν από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, πάτησαν γκάζι. Αρχικά χτύπησαν μία μοτοσικλέτα και ανέπτυξαν ταχύτητα για να καταφέρουν να ξεφύγουν. Στη συνέχεια κάνοντας αναστροφή εμβόλισαν και περιπολικό της Αστυνομίας.

Άγρια καταδίωξη στο Αιγαίο εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό!

Άγρια καταδίωξη έλαβε χώρα στο Αιγαίο εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό! Σοκαριστικό: Έδωσε ναρκωτικά στην ανήλικη αδερφή του και μετά την βίασε!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν προκειμένου να σταματήσουν φουσκωτό σκάφος που είχε τρεις επιβαίνοντες, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι σπείρα επιχείρησε να μεταφέρει ποσότητα ναρκωτικών από την Αλβανία με τελικό προορισμό την Τουρκία με περισσότερα από 1 σκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος είχε γίνει αντιληπτό από τις τουρκικές δυνάμεις, ωστόσο ο χειριστής του κατάφερε να διαφύγει και να περάσει στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Το ένα φουσκωτό φέρεται να έχει ακινητοποιηθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με το Λιμενικό Σώμα να χτενίζει την περιοχή για τoν εντοπισμό και του δεύτερου σκάφους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share