Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοί είναι οι ληστές που «ξάφριζαν» σπίτια στη Δυτική Αττική! (photos)

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται!

26 Σεπτεμβρίου 2019 15:34
Αυτοί είναι οι ληστές που «ξάφριζαν» σπίτια στη Δυτική Αττική! (photos)

Στη δημοσιότητα δίνονται στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των ληστών που διέπρατταν κλοπές και ληστείες σε σπίτια στη Δυτική Αττική. Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη - Αδίστακτοι ληστές την χτύπησαν και τη λήστεψαν (Video)

Πρόκειται για πέντε ημεδαπούς οι οποίοι συνελήφθησαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής.

Οι συλληφθέντες είχαν ρημάξει σπίτια στη Δυτική Αττική.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, της διακεκριμένης κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της απείθειας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συλληφθέντες:

  1. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Ευάγγελο – Μιχαήλ, αγνώστου πατρός και της Άννας, γεννηθέντα στις 6/3/1992 στην Κόρινθο

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Σπυρίδωνα και της Γεωργίας ΣΤΕΦΑΝΟΥ, γεννηθέντα στις 30/8/1983 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

3. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ιωάννη του Ανδρέα και της Γεωργίας ΑΜΠΑΤΖΗ, γεννηθέντα στις 9/8/1986 στην Αθήνα Αττικής

4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο του Σπυρίδωνα και της Γεωργίας ΣΤΕΦΑΝΟΥ, γεννηθέντα στις 12/9/1992 στη Νίκαια Αττικής

5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο του Σπυρίδωνα και της Γεωργίας ΣΤΕΦΑΝΟΥ, γεννηθέντα στις 30/1/2001 στη Μαγούλα Αττικής

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 19-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, τη διευκόλυνση της διερεύνησης της συμμετοχής τους και σε άλλες περιπτώσεις, καθώς και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό των προαναφερόμενων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22960-28001 του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ληστές εμβόλισαν περιπολικό στον Ασπρόπυργο! Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε!

Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο! Περιπολικό της αστυνομίας εμβόλισαν δυο αλλοδαποί ληστές στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης καθώς στο όχημα τους έκρυβαν πηνία που είχαν κλέψει από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Θρίλερ στον Έβρο: Ζευγάρι στα χέρια ληστών!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Όμως οι κακοποιοί δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι δράστες με το κλεμμένο ΙΧ περικυκλώθηκαν από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, πάτησαν γκάζι. Αρχικά χτύπησαν μία μοτοσικλέτα και ανέπτυξαν ταχύτητα για να καταφέρουν να ξεφύγουν. Στη συνέχεια κάνοντας αναστροφή εμβόλισαν και περιπολικό της Αστυνομίας.

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: 19χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του!

Ένας 19χρονος στην Αγία Παρασκευή έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Οι δράστες δεν δίστασαν να τον απειλήσουν!

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξήλωσαν τον συναγερμό του σπιτιού, παραβίασαν ένα παράθυρο και κατάφεραν να βρεθούν μέσα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος στο σπίτι ο 19χρονος γιος της οικογένειας, αφού οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές. Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο φοιτητής, οι δράστες βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, χωρίς να έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους και άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον χτυπούσαν, ζητώντας επίμονα χρήματα και χρυσαφικά. Ο νεαρός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ενώ μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Bρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος!

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν τα κοσμήματα της οικογένειας και αφού τα αρπάξαν εξαφανίστηκαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share