Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Τρίχρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου!

Τραγικό!

6 Οκτωβρίου 2019 15:36
Τραγικό: Τρίχρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου!

Το παιδί μεταφέρθηκε με κακώσεις, αλλά σε καλή κατάσταση, στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα παιδί τριών ετών έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας!

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μία 19χρονη και ένας 41χρονος νεκροί σε τροχαίο!

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αγοράκι τριών ετών, με καταγωγή από την Αφρική έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βαλαωρίτου 4 και βρέθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο περβάζι του πρώτου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ που μετέφεραν το παιδί, σε καλή κατάσταση, με κακώσεις στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι!

Τραγωδία στην Ηλεία με ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Συρία όπου πνίγηκε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, στο LM Village της Μυρσίνης. Νέα τραγωδία στην Κρήτη! Πνίγηκε 53χρονος άνδρας!

Το τραγικό αυτό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στη μια το μεσημέρι και το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο κέντρο υγείας. Πιερία: Πνίγηκε 19χρονος! Είχαν απεργία οι ναυαγοσώστες! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Σάμα είχε προφανώς διαφύγει της προσοχής των γονέων του και έφτασε στη θάλασσα. Έπεσε μέσα και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, πνίγηκε.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στο Κέντρο Φιλοξενίας λίγο νωρίτερα είχε παρουσιαστεί περιστατικό αναφυλαξίας σε άλλο παιδάκι και είχε κληθεί ασθενοφόρο για αυτό.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγγελούδι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share