Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο!

Θλίψη!

1 Οκτωβρίου 2019 11:09
Τραγωδία στη Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο!

Τραγωδία στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο! Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Συγκεκριμένα, την τελευταία της πνοή μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο κέντρο του Ηρακλείου, άφησε μια γυναίκα, η οποία απολάμβανε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Πρόκειται για μια 60χρονη τουρίστρια, από το Ισραήλ, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (01/10), μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σοκ στον Πειραιά! 47χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο!

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για θάνατο, λόγω παθολογικών αιτιών.

Παρόλα αυτά, στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει «φως» η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα της.

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρή σε τροχαίο 26χρονη κοπέλα!

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και μία άλλη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή των Σερρών, στην Εθνική Οδό Δράμας-Αμφίπολης. Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο με αγριογούρουνα!

Στις 5 τα ξημερώματα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη, στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Δράμας - Αμφίπολης, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού και ο τραυματισμός 25χρονης που επέβαινε στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τις δύο γυναίκες και τις μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Σερρών.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.

Τραγωδία στο Κολωνάκι: Νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά!

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στο Κολωνάκι, λίγο πριν τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 19:50 ξέσπασε φωτιά σε νεοκλασικό κτίριο στον αριθμό 50 της οδού Σκουφά, στο Κολωνάκι. Φωτιά στο Λουτράκι: Στη μάχη και ο στρατός! Εκκενώθηκαν μοναστήρια!

Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντοπίστηκε μια γυναίκα νεκρή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εγκλωβισμό και άλλων ατόμων.

Δεν είναι σαφές αν το κτίριο ήταν εγκαταλελειμμένο.

Τραγικό: Νεκρή η 29χρονη Ναυσικά!

Τραγική η είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 29 της η Ναυσικά!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε ηλικία μόλις 29 ετών «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η Ναυσικά Χατζηαναστασίου. Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε παθολογικά αίτια.


Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον αρραβωνιαστικό της Παναγιώτη, τους γονείς της Αντώνη και Ζωή και την αδελφή της Δήμητρα.

Η κηδεία της θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της στις Κοκίνες του δήμου Κιλελέρ, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Η ψυχολόγος Ελένη Αθανασοπούλου, «έφυγε» από τη ζωή, μόλις στα 40 της χρόνια χτυπημένη από τον καρκίνο σε ζωτικό όργανο.Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Νεκρή η Σοφία Χρονοπούλου!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσης όπου και θα ταφεί.

Η εκλιπούσα, προσέφερε επίσης τις υπηρεσίες το Κλειστό Κατάστημα Φυλακών Πάτρας, ενώ ήταν και μέλος της Θεατρικής Ομάδας του «Αγ. Στεφάνου» αλλά και μέλος του Κοινωνικού Κέντρου της Πάτρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share