Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Θανάσης Πλατής!

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο!

14 Σεπτεμβρίου 2019 12:43
Πέθανε ο Θανάσης Πλατής!

Ο Θανάσης Πλατής, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του catering, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς. Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο..

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 77 ετών το βράδυ της Παρασκευής ο επιχειρηματίας Θανάσης Πλατής. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου» συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του Δημήτρη Ρίζου!

Ο Θανάσης Πλατής είχε κάνει δυναμικά την είσοδό του στο χώρο του catering τη δεκαετία του ’80 θέτοντας τις βάσεις πάνω στις οποίες έμελλε να εξελιχθεί και να ωριμάσει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Η κηδεία του Θανάση Πλατή θα πραγματοποιηθεί από το Α΄ Νεκροταφείο στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Θλίψη: Βρέθηκε νεκρός διάσημος τραγουδιστής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός κορυφαίος τραγουδιστής!

Ο ίδιος, έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Ο Έντι Μάνεϊ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς πασίγνωστος τραγουδιστής στα 58 του χρόνια!

«Η οικογένεια Μάνεϊ ανακοινώνει με λύπη της ότι ο Έντι έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

Τον Αύγουστο ο ίδιος ο Μάνεϊ είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο στον οισοφάγο, σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι Real Money, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από το κανάλι AXS TV.

«Εγώ νόμιζα ότι απλώς θα έκανα ένα τσεκ-απ και μου είπαν ότι έχω καρκίνο», είχε δηλώσει.

Πέθανε ο Άγγελος Πεσματζόγλου στα 39 του χρόνια!

Θρήνος στην ελληνική μουσική σκηνή με τον αγαπητό νεαρό που βρέθηκε νεκρός στα 39 του!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες; Σύμφωνα με ανακοίνωση, την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί ο Άγγελος Πεσματζόγλου.

Είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση πριν από περίπου 10 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Γνωστός ως μουσικός, το τελευταίο διάστημα είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το Σάββατο 14/9/2019, στις 11:00 πμ, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού κοιμητηρίου Πατρών.

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Η Μέριμνα».

Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Ρέθυμνο η είδηση του τραγικού χαμού του 32χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Μαρινάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης μετά από τροχαίο στο ύψος της Γεωργιούπολης.

Στην αιματοβαμμένη Κρήτη, η οποία από τις αρχές του 2019 μετράει ήδη 50 θύματα απ;o τροχαία, ήρθε να προστεθεί στον μακάβριο κατάλογο και το όνομα ενός παιδιού ο οποίος υπήρξε πολύ αγαπητός ανάμεσα στις τάξεις των Ρεθυμνιωτών.

Όσοι τον γνώριζαν έχουν να λένε τα καλύτερα για το χαρακτήρα του. Ανοιχτόκαρδος, καλόψυχος και προσιτός, ο Μιχάλης Μαρινάκης διέθετε φιλίες δυνατές και σήμερα φρόντισε άθελά του να τις διακόψει μια για πάντα.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τελευταίο ποστάρισμα του Μιχάλη είχε γίνει μόλις πριν από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ημέρα κατά την οποία το πανελλήνιο υποδέχτηκε την είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την μεγάλη απώλεια ήταν και ο ίδιος ο Μιχάλης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ένας από τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν! Καλό σου ταξίδι μεγάλε!».

Νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Η ψυχολόγος Ελένη Αθανασοπούλου, «έφυγε» από τη ζωή, μόλις στα 40 της χρόνια χτυπημένη από τον καρκίνο σε ζωτικό όργανο.Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Νεκρή η Σοφία Χρονοπούλου!

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσης όπου και θα ταφεί.

Η εκλιπούσα, προσέφερε επίσης τις υπηρεσίες το Κλειστό Κατάστημα Φυλακών Πάτρας, ενώ ήταν και μέλος της Θεατρικής Ομάδας του «Αγ. Στεφάνου» αλλά και μέλος του Κοινωνικού Κέντρου της Πάτρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share